Mirki, Mirabelki i inne wykopki :) mirabelka @ciotkamagda założyła jakiś czas temu kanał na YT z poradami dla stulejarzy i nie tylko ( ͡°͜ʖ͡°) Tutaj nawet wspomina o tym, że wolny czas spędza na wykopie. W ostatnim odcinku pojawił się gościnnie Mieciu Mietczyński :)
@ciotkamagda: Wpadłem teraz przez przypadek bo przeglądam aktywne. A więc dykcja / dźwięk zlewasz wszystko w jeden wyraz, nie wiem czy to dźwięk czy Twoja dykcja. Takie alamakotakotmaalealealamajeszczepsaktoryjestgupi. A tak poza tym to o czym ten kanał jest ogólnie ? xD
@Grzesiek_astronaut: prawdopodobnie moja dykcja. Chętnie bym zrzuciła winę na aparat, ale myślę, że nawet po jego zdjęciu będę tak właśnie mówić, więc pomyślę o ćwiczeniach na dykcję. Dziękuję :) Kanał, w dużym skrócie, jest przeniesieniem klasycznych "listów do redakcji" na YouTube.
jak zwykle kawał dobrej roboty michau. Dwa najbardziej plusowane komentarze w przypadku braku plusów to ostanie dwa i to jeszcze w odwróconej kolejności.
Jak już bierzecie dwa najwyższe to może jednak według daty dodania bo często będzie to jakiś komentarz+odpowiedź do niego
#polskiyoutube #rozowepaski #youtube #nieumiemtagowac
@ciotkamagda: Czyli youtubowa wersja brawo ( ͡º ͜ʖ͡º) ćwiczenia na dykcję to najłatwiejsze ćwiczenia świata, polecam.