Aktywne Wpisy
Kopyto96 +58
Kto pamięta rządy PO i zwłaszcza lata 2013-2015, ten nigdy by na ten twór nie głosował. Ludzie mieli serdecznie dość plucia na własny kraj, dzielenia ludzi na "elity" i "plebs", zakłamywania historii i SBckich służb na państwowych stołkach. W tamtych latach był wręcz wielki bum na patriotyzm, który był po prostu skutkiem ubocznym tych rządów.
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
kogi +72
Posłanka Agnieszka Pomaska rozdaje ulotki z kampanijnego samochodu. Z tylu hasłem „wypierda***”przekonuje dlaczego warto na nią głosować.
Ta sama osoba za chwile będzie mówić jak PiS szczuje na Polskę i Polaków prowadząc z wyborcami rozmowy o fali nienawiści, której sama jest ofiarą.
Taki wasz zaklamany obraz #neuropa
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #wybory
Ta sama osoba za chwile będzie mówić jak PiS szczuje na Polskę i Polaków prowadząc z wyborcami rozmowy o fali nienawiści, której sama jest ofiarą.
Taki wasz zaklamany obraz #neuropa
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #wybory
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link