Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam pytanie do Mirków z #motocykle. 170 cm wzrostu na motocykl to za mało czy nie? Chciałbym zrobić prawko i na początku kupić coś pokroju Suzuki GS500, a stopniowo nabierając doświadczenia, dojść do jakiegoś sportowego litra i nim docelowo jeździć. Mam praktycznie zerowe doświadczenie z motocyklami (za gówniarza kilka razy jeździłem jakimś Simsonem XD), a znajomi nie posiadają jednośladów (no poza rowerami ( ͡º ͜ʖ͡º) ) i nie mam nawet okazji usiąść na jakimś motocyklu, żeby zobaczyć jakbym się na nim czuł. Stąd to pytanie.

Może są tu jakieś #rozowepaski jeżdżące motocyklami. Większa szansa, że któraś Mirabelka będzie miała te 170 cm, niż jakiś Mirek.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 14
@evian: Prawda jest taka ze dla chcacego nic trudnego, ale koniec koncow wole niskie moto na ktorych moge pewnie stanac na ziemi. 167cm+buty... dla mnie taka BMW G650GS to jest absolutny maks na jaki bym sie zdecydowal - swoje na Varadero sie juz nameczylem, wystarczy mi wrazen na postoju.
Marrond - @evian: Prawda jest taka ze dla chcacego nic trudnego, ale koniec koncow wo...