Wpis z mikrobloga

Panowie od #motoryzacja, pacjent to Seat Ibiza z 2007 roku, coś się spsulo z zawieszeniem musi (,) kierownice ciągnie do lewej, przy skręcie w lewo i w prawo samochodzik wydaje dziwne dźwięki, takie same dźwięki wydaje, gdy lewym przednim kołem wjade w nierówność. Jezdzone było wczoraj do sklepu i grała gitara, nic nie buczalo, bo takie coś na pewno rzuciło by się w uszy i nie było się do czego przyczepić. Wróciłem z zakupów i po kilku godzinach wsiadlem za kółko ponownie, ale już pojawił się ww. problem (z samochodu w tym czasie nikt nie korzystał, stał pod domem). Dzień wcześniej zmieniane byly koła, myślałem, że może niedokrecone, ale to nie to. What's have happened? (,) wołam #lublin i okolice, macie jakiegoś majstra?
  • 6
@kokos1234: Na sprężynie masz oznaczenia namalowane. Kilka kropek powinno być namalowane można zajrzeć też w nadkole to powinieneś dostrzegać oznaczenie podałbym Ci numer części. Sprężyny wszyscy firmy LESJÖFORS polecają montować.Napisz czy to Ibiza zwykła czy "fr" czy "cupra r". Drążek lemforder bądź firmy trw.