Wpis z mikrobloga

• 40
#niebieskiepaski tak narzekają, że #rozowepaski mają kij w dupie i zgrywają niedostępne księżniczki. Sytuacja z dzisiaj: siedzę sama w ogródku cukierni, jem ciastko i przeglądam internety. Po chwili dociera do mnie treść chwilę już trwającej za płotem rozmowy trzech rycerzy ortalionu "patrz jaka fajna pani, idź seba zagadaj, sama siedzi, może chciałaby się z nami zabawić hue hue". Czytam dalej, udaję, że nie słyszę. Wątpliwej jakości komplementy i sugestie co mogę robić dobrze i komu przybierają na sile. Po chwili jak jeden z nich zobaczył, że te ryki i przechwałki nie robią na mnie wrażenia stwierdził "nie chce z nami gadać, to pewnie szlaufa, takie jak ona to ja z olx w każdej chwili mogę mieć za stówę". I poszli sobie na szczęście. Takich "prób podrywu" miałam więcej. Był czas, że w drodze do szkoły miałam budowę i chodziłam na około żeby uniknąć komentarzy na temat mojego tyłka bo niosły się na całą ulicę, a jak nie reagowałam to byłam wyzywana od #!$%@?.
Może dlatego jak zagaduje do mnie obcy facet to nie szczebioczę jakby się niebo przede mną otwarło, odmawiam stawiania drinków (to też kwestia bezpieczeństwa) i raczej uprzejmie zbywam takiego pana. Pewnie tracę możliwość poznania kogoś fajnego, trudno.
Takie przemyślenia na temat waszego #zalesie i trochę #podrywajzwykopem
Czasem dziewczyny nie zgrywają księżniczek tylko po prostu nie gadają z obcymi albo się peszą - tak, też bywamy nieśmiałe mimo setek zdjęć z insta, 1k znajomych na fejsie i grona psiapsiółek.
I pewnie pod wpisem dowiem się, że jestem brzydka, gruba, zaniedbana i zakompleksiona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale może dzięki niemu jakiś Mirek trochę inaczej spojrzy na sprawę.
  • 41
  • Odpowiedz
@krave wiesz, takich typów mimo wszystko jest mniej niż tych normalnych się po prostu miewasz pecha i trafiasz na takie asiorow. Najgorzej, że takie zjeby psują opinię i tym normalnym się obrywa

• Odpowiedz
via Android
  • 0
@magucio Wiem, że tych asów najbardziej widać i oni mają też największą odwagę na zaczepki.

@testowyandrzej w-z, nic innego dziś nie mieli na sztuki ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@WillyWonka ja grzecznie odpowiadam, że sorry ale narzeczony czeka w domu aż mu nasmazę mielonych ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@worldmaster no właśnie tego nie napisałam, wręcz przeciwnie. W skrócie: różowe mają dość głupich i wulgarnych zaczepek, więc nie reagują na żadne

@crine to bordo to przez zasiedzenie

@FIFO no pewnie, że tak! Jeszcze Ci powiem w sekrecie, że zajebiście gotuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@krave a takie pytanko, masz niebieskiego? Bo jak nie, to jak chcesz ewentualnie go znaleźć skoro raczej nie dasz się poderwać, bo jak sama napisałaś przeważnie wszystkich zbywasz?

• Odpowiedz
via Android
  • 0
@Rexikon nie tylko, ale ja ogólnie nie zawieram raczej znajomości w ten sposób

@WillyWonka normalnym, zwykle jeszcze są jakieś heheszki

@magucio dotychczas nie miałam z tym problemu: szkoła lub studia

• Odpowiedz
via Android
  • 2
@Wooooo dzięki, bo długo myślałam czy mirko to dobre miejsce na taki wpis, czekam teraz na mizoginistyczny lincz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz