Wpis z mikrobloga

@kropek00: No tak ale nie da się żyć bez wojen. Jakby było państwo które się nie rozwija np. Polska. Dzietnośc 1,2 żałosna i tępo rozwoju 3% to lepiej niech je podbije państwo które ma 15% i dzietność 3.
  • Odpowiedz
@Aokx: wojna i rozwój?
1. Mit zabitej szyby
2. Ile tortur, gwałtów i morderstw jest wg ciebie warte pojawienie się pralki automatycznej, EKG itp itd 15 lat wcześniej lub później? (Bo nie wiadomo czy miliony zabitych ludzi, tysięcy fizyków i inżynierów nie zrobiloby tego pokojowo szybciej) Ilu byś zabił, żeby mieć od jutra komputer kwantowy?
  • Odpowiedz
@PolnyZwierz:
1. Nikogo bym nie zabił. Ludzie się sami zgłaszają na żołnierzy. I gwałty są dobre dla ogółu.
2. Nie chodziło mi o rozwój przez wyścig zbrojeń tylko po prostu sens rozwoju państwa i wspomaganie lepiej rozwijających państw i niszczenie tych gorzej rozwijających.
  • Odpowiedz
@Aokx: w twoim kodeksie moralnym nie ma nic złego w zabijaniu, bo żołnierze sami się zgłaszają? W twoim kodeksie moralnym gwałty są dobre? Możesz to rozwinac? Obejrzyj film Róża Wojtka Smarzowskiego
  • Odpowiedz
@Aokx Po tym komentarzu jestem pewny że jesteś idiotą. A z idiotą nie mam zamiaru się kłócić, bo to nie ma sensu. Żegnam.

Jeszcze na koniec podpowiem :

Normalna wojna to taka gdzie sami żołnierze się zabijają.

• Odpowiedz
@PolnyZwierz: Żołnierze jednej armii zwyciężają głównie dlatego że więcej jedno państwo wydało na zbrojenia czyli ma lepszy rozwój lepszy rozwój czyli lepsii ludzie
  • Odpowiedz