Aktywne Wpisy

szymski1 +54
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi

sawardega +77
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma

Tak, to jest kolejny wpis szczęśliwego posiadacza iPhone, który przeszedł na iOS z WP. Jest zajebisty, polecam każdemu. :)
Jakich ciekawych apek Mirko jeszcze używa?
Jakieś protipy i ficzery od wtajemniczonych?
Z góry dzięki! :)
Da się to to zmniejszyć?
Jak bym chciał, to bym sobie zrobił duże ikony. Zrozum DLA MNIE tak jest lepiej i wygodniej i DLA MNIE jebitne ikony nie są wygodne. Foldery DLA MNIE nie są wygodne, mniejszy telefon DLA MNIE 5,2 cala jest na pograniczu, wolałbym 5, ale też bez przesady.
Narzucasz mi swoje poglądy bo tak jest lepiej, a ja tylko zapytałem, czy można to zmniejszyć...
Domyślne ustawienia niech sobie są zgodne z biblią, fengshui i przepisem na pizzę, ale chcę mieć możliwość zmiany i oto pytałem, a Ty robisz mi wykłady o projektowaniu aplikacji
@strean: Też miałem styczność z iOS, ale proszę, przestań uprawiać samogwałt takimi wpisami XD
Skoro Apple daje taką możliwość w ichniejszym systemie macOS, to czemu nie daje w iOS? Na Maku mogę popsuć wygląd systemu, a na telefonie nie?
Edit: Scannable zajebiste :D