Wpis z mikrobloga

Sprawa numer dwa. Daniel cały czas wygląda na zdenerwowanego. Ja odbieram to tak, że on ma w głowie jakieś show, czuje parcie od widzów i wie w głowie, że nie jest w stanie dalej robić spontanicznych dymów. Ma w głowie plan, każdy wybryk strasznie go #!$%@?. Czyta ten czat jak #!$%@? i wystarczy że jakiś random napisze "buu nie ma dymów" a on od razu spina jak #!$%@? i bierze to do siebie, stara się sprostać, tu widzi że się hajs zmniejsza, dzisiaj chyba z 2200 na 2800 uzbierał i widac że czuje niedosyt. Cały czas łeb w ten monitor, co 3 sekundy w czat sprawdza czy widownia klaszcze. Nie wiem, może ja za dużo czytam z jego zachowania, które jest tak sztuczne że powoli nie daje rady już tego oglądać, albo #!$%@? wie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical
  • 8
@Hajmus: Bo Daniel jest nie jest zadymiarzem. Ten stream miał balans kiedy był Guzik. Bo Guzik to potrafi zrobić dym z niczego i z połączeniu z osobowością Daniela tworzyli idealne duo. Seba to debil bez charyzmy nijak wspiera show. Prawda jest taka że DYMY u Daniela napędzały osoby trzecie jak Łoboda czy Medusa. Daniel nic nie zrobił i właśnie oglądamy normalnego Daniela który nijak nie potrafi zrobić dymów.