Wpis z mikrobloga

Hejka! Twoje człowieki tez nie chcą wstać o 4 rano? Zacznij od intensywnego drapania drapaka oraz głośnego biegania po meblach. Gdy to nie pomaga przejdź do kilkukrotnego zeskakiwania z zagłówka łóżka wprost na głowy człowieków. Ostatnim etapem niech będzie głośne stukanie metalową miseczką (o ile taka macie), oraz głośne szuranie piachem w kuwecie. Efekt nastąpi max po pół godziny! Miłego dnia! Boluś. #koty #kotbolek #zwierzaczki
numma - Hejka! Twoje człowieki tez nie chcą wstać o 4 rano? Zacznij od intensywnego d...

źródło: comment_N7GMeLK3KEPE2pSG0u3JOlM2cqnP3Zh1.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ascendant: ja juz nie wiem co robię źle :( O 22 kot jest wybawiony na całego, najedzony i wysikany. Czy do cholery nie powinien spać przynajmniej do 6stej? (,)
  • Odpowiedz
  • 0
Bawię sie z nim całe popołudnia tylko te jego pobudki sprawiają, że w pracy siedzę jak zombie. Ale i tak go kocham ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@numma: moj dzień w dzień o 5 rano chce być głaskany. I to nie ze położy się i głaskaj, tylko wstaje, łasi się o twarz, lazi w jedną stronę, w drugą stronę, pod szyję, pod kołdrę, na głowę, na rękę, lize mój nos, później gryzie moje palce.. Cały czas oczywiście mrucząc pieśń swego ludu tak, że nie idzie spać. A jak wstanę to tak głośno miauczy aż go wezmę na
  • Odpowiedz
@numma: To na słabym etapie budzenia jest Twoj kot. po wszystkich tych nieudanych próbach budzenia, kot zaczyna wyładowywać swoją frustrację na mojej komórce, gryzie ją, specjalnie wyłącza budziki łapą (tak, kiedyś też myślałem że to jest bardzo zabawne, dopóki parę razy nie wstałem przez tego s--------a o 11), o przegryzieniu pięciu kabli do ładowarek telefonu nawet nie wspomnę. Ostatnio zaczął nawet gryźć kabel od internetu i muszę go zakrywać poduszkami
  • Odpowiedz