Aktywne Wpisy
UWAGA! NAGRODY DO WYGRANIA - DOŁĄCZ DO WYZWANIA #orlenbikechallenge
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
spirityfree +15
#forza #forzahorizon3 #xboxone #gry #windows10
@matemaniak: to dobre będzie, w gta v się podobne sprawdziło
@Kappa1337: nie bo forza w prównaniu do gta v to półgra
@matemaniak: miałem to pisać -> horizon zawsze był bardziej rozrywkowy, a Motorsport byl bardziej symulatorem jazdy. Dlatego Hotwheells będzie dość mocno ogrywanym dodatkiem.
@Siwersus https://www.amazon.com/dp/B00CX6G1IE/ link do kupna klucza DLC Toy cars na pc.
Można też je odblokować instalując nieoficjalne mody.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora