Aktywne Wpisy
Goronco +21
Z której byście oferty pracy skorzystali?
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
jestemjakijestem1212 +216
I jak to wypić, żeby się nie wyglądać, jak uje.any stół Durczoka? Debile z unii.... Chusteczkę trzeba nosić, żeby nakrętkę wycierać, bo próba urwania grozi rozbryzgiem w promieniu 1,5 metra... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#zalesie #uniaeuropejska #europa #bakoma #jogurt ##!$%@?
#zalesie #uniaeuropejska #europa #bakoma #jogurt ##!$%@?
Używam GP kupione na allegro, rozmiar 2A i 3A.
Chwalę sobie. mam je drugi rok, regularnie używane w latarkach.
@tmkg: na pewno coś masz z nimi nie tak. Mam ich trochę, niektóre ponad 4 lata i nie zauważyłem jakoś drastycznego spadku wytrzymałości. Trzymają praktycznie jak nowe.
@laza: na allegro widze maja oficjalny sklep https://allegro.pl/listing?string=ladowarka%20eneloopℴ=qd&bmatch=s0-ele-1-4-0403
Akumulatorki w porównaniu do zwykłych baterii mają niższe napięcia, co może powodować spadek poniżej dop. Napięcia pracy. Co nie zmienia faktu że mogą nadal posiadać spory ladunek.
Jako ciekawostka, ogniwa energizer lithium mają napięcie bez obciążenia ponad 1,7V!
Nie słuchaj bzdur typu "tylko Enloop", bo rówbie dobre są np. akumulatory Fujitsu (swoją drogą to również producent Enloopów dla Sanyo i Panasonica).
@AnonimoweMirkoWyzwania: tak w ogóle to do czego mają być to akumulatorki, bo są różne wydajności prądowe akumulatorków i to też może mieć znaczenie Eneloop są w sumie bardziej do małych i bardzo małych prądów, jak potrzebujesz większy prąd to musi