Aktywne Wpisy

Spośród #niebieskiepaski plusujących ten wpis wybiorę jednego, który będzie mógł pójść ze mną na wesele jako osoba towarzysząca 15 sierpnia w #krakow. Warunek konieczny to wiek 23-30 lat.
#rozdajo
#rozdajo

MlCHAU +58
Mam w mieście sklep Biedronkę czynną prawie całą dobę, więc czasami jadę na nocne zakupy bez tłoku i kolejek. Dziś w nocy spędziłem na zakupach chyba z pół godziny bo kupowałem dużo rzeczy w tym zgrzewkę wody, jogurty Zott, Coca-Colę, filety z kurczaka bo akurat z indyka nie było i dużo innych rzeczy. Pełny koszyk, podjeżdżam do pani przy lodówkach i mówię: "Przepraszam czy mógłbym zapłacić w normalnej kasie?" zero reakcji pani

Tu założyciele - jak widać same doświadczone wiekiem osoby.
Na kanale mają też nagranie z jakiejś mini pikiety poparcia dla Noworosji. Filmik zatytułowano tak aby trafił też w gusta sporej części wykopowiczów - czyli jest o Ukrainie jako ''sztucznym tworze''.
Skąd oni wzięli co poniektórych statystów do trzymania flag to ja nie wiem.
https://www.youtube.com/watch?v=nmASzNKqHY8
#narodowcy #polityka #ukraina
Ten kanał ma 22 tys widzów. 10 razy większa widownia niż się spodziewałem.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: To po części efekt tego, ze byli uwiarygadniani przez inne srodowiska na prawicy - Korwin, Winnicki - ci panowie nie widzieli nic złego w pikietowaniu wraz z Olszańskim.
@szurszur: