Aktywne Wpisy
JaZestarym +112
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
Fosfofruktokinaza +112
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
2. Założyła sobie nowe, by nie tracić czasu w oczekiwaniu na działania Rogalińskich i móc się udzielać na mirko
3. Napisałem ja jak i również @blogger by uważała, bo dostanie bana za multi.
4. Mirabelka @wglowiesieniemiesci została zbanowana za multi xDDDD
#mirko #moderacjacontent #wykop
Komentarz usunięty przez autora
jak można dać bana za multi jak pierwsze konto jest zbanowane ?
wtf @Moderacja ?
oddajcie dziewczynie oryginalne konto i tyle - niech zmieni hasło jeszcze raz, to aż taki problem ?
przecież multi namierzyliście po ip - to oryginalnego się tak nie da ?
Komentarz usunięty przez autora
@blogger: Ja tak samo. Napisałem to sobie w formie #heheszki a teraz wchodzę i taki ZONK XD