Aktywne Wpisy
kamz_4con +195
Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
Zoyav +68
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Ten wpis jest o dzieleniu domu z drugą rodziną. Wredną rodziną. Rodziną która robi problemy gdziekolwiek jest jakiś wspólny punkt styku np. sytuacje kto zamyka drzwi na klucz. Rodzina która psuje lub podkrada twoje rzeczy jeżeli nie będą należycie przypilnowane i zabezpieczone. Rodziną która zupełnie olewa sobie stan w jakim jest dom i jego otoczenie, nic nie chce wyremontować, ma problem z koszeniem trawy i odśnieżaniem wjazdu.
Ogólnie nie chcę się rozpisywać bo nie mam pewności czy ktoś nieodpowiedni tego nie przeczyta ale jestem pewien że kilka sytuacji które bym tu opisał miałoby potencjał pod wylądowanie w gorących. Bardziej chciałbym się dowiedzieć jak to u innych wygląda, czy też macie podobne problemy i jak sobie z nimi radzicie. Historie z życia wzięte mile widziane.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: ludolfina98