Wpis z mikrobloga

@dwa_koty_kastrowane: zwrot, chociaż jak weźmiesz kolejny to masz duża szansę na powtórkę z rozrywki. Nierownomierne podświetlenie to bolączka wszystkich krzywych telewizorów. W normalnych też się zdarza ale w krzywych to jest padaka niezależnie od firmy.
  • Odpowiedz
@dwa_koty_kastrowane: Wszystkie telewizory LCD LED na to cierpią, w jednych jest to mocniej widoczne w innych słabiej (prawie wolne są FALDy, ale to wydatek pięciocyfrowy w złotówkach). Wolne od tej przypadłości są OLEDy.
  • Odpowiedz
@dwa_koty_kastrowane: spoko spoko , bez spiny :) każdy ma to co lubi aczkolwiek szkoda hajsu :) HD innemu HD nie równe a co dopiero inne technologie. Aczkolwiek sam nie jestem pewien tego co ty masz i możliwe że ten produkt ma swoją wadę fabryczną, więc warto zadzwonić i się dowiedzieć czy tak powinno być.
  • Odpowiedz
@intruz spoko, nie ma spiny ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale właśnie z tego powodu nie brałem 4k bo to nie ma sensu. Obraz w tym jest naprawdę bardzo dobry, mam telewizję HD i jest to prawdziwe HD. Jedynie te jaśniejsze placki. Zadzwonię do nich w poniedziałek może się dowiem czegoś sensownego.
  • Odpowiedz