Wpis z mikrobloga

bo ja nie wiem Czemu uważasz że jakieś Niemcy powinni awansować

palaczio7: człowieku, czy Ty żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości? gdzie ja coś takiego napisałem, albo chociaż zasugerowałem?
  • Odpowiedz
@Perlo: No właśnie, tyle że teraz panuje narracja, że to Real jest winny i to po nim będą jechać jak po burej suce przy okazji każdego kolejnego meczu, a nie po sędziach.
  • Odpowiedz
@poleglem: Mam to samo co mecz jako ze kibicuje Barcelonie ;) A co tu Real winny? Sedzia partacz i tyle. A ze sedziowie sa obsrani widzac Real czy Barce to sie myla w ich meczach, dlatego powtorki to obecnie priorytet w pilce noznej. Ja to jestem tylko ogolnie w-------y ze takie piekne mecze sa mi psute przez 3 pajacow nieumiejacych sedziowac :/
  • Odpowiedz
@Perlo: Plus tego wszystkiego jest taki, że są coraz większe naciski na powtórki i w końcu te dziady się ugną i je wprowadzą, a na razie pozostaje nam czekać i patrzeć na te cyrki. Ehh, może dzisiaj będzie lepiej
  • Odpowiedz
@Perlo: Nie poznaje kolegi, ty serio mądrze mówisz. Sędzie s--------ł i tyle. Bramki ze spalonych 3. Vidal już w 5 minucie powinnien wylecieć. Faul od tyłu, w Achillesa, nie miał szans trafić w piłkę.
  • Odpowiedz
Jak Piechniczek po meczu z Czechami XD

"Graliśmy jak równy z równym, wykonywaliśmy więcej rzutów rożnych. Rzadko się trafia, by na wyjeździe już w pierwszej połowie wybijać je aż osiem razy." XD
  • Odpowiedz