Aktywne Wpisy

ProstyHuop +346

WielkiNos +293
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz

Neon tetra (innesa) x10
Pielęgniczka Ramireza x6..... tylko 6 sztuk bo mogą sięgnąć 7cm
Zwinnik Blehera (Zwinnik czerwonousty) x10
Danio Niebiański (Galaxy Rasbora) x10
Pytam, bo niby czytam, niby sprawdzam w internecie, ale najlepiej pytać ludzi, którzy mają, trzymają, hodują i mają doświadczenie, nie chcę wyrządzić szkód, robię akwarium dla moich dzieci
Proszę o poradę.
----------
#akwarystyka #akwarium #pytanie
Wziąłem ten krzem czarny, by bardziej nasiliły kolory, bo podobno przy jasnym podłożu, nie eksponuja tak bardzo barw
Teraz nie powiem, co to za granulat, bo mam w worku w schowku na rowery
inessa x10 = 20
ramireza x6 = 42
belhera x10 = 50
danio x10 =
Jakie masz parametry wody? Bez tego nic nie da się ocenić. Jeżeli masz zamiar lać kranówkę to sprawdź na
źródło: comment_JOhYSOeuRr2nl405JIlre3I69dHVlnwO.jpg
Pobierz