Aktywne Wpisy
wykop +25
Wykopowicze (ツ)
Jeśli jeszcze nie zauważyliście tych zmian, to śpieszymy poinformować o dwóch aktualizacjach w #wykopchangelog A są to:
1. Zarówno w dyskusjach pod znaleziskami jak i na mikroblogu, pojawiła się informacja o liczbie pozostałych komentarzy w dyskusji. Znajdziecie ją zaraz obok “pokaż komentarze”. Mamy nadzieję, że ta zmiana ułatwi Wam śledzenie mocno aktywnych dyskusji.
2. Poprawiliśmy również masowe wołanie innych Wykopowiczów w dyskusjach (wołamy @dinkum i ekipę #mirkoshredwars którzy zgłaszali nam
Jeśli jeszcze nie zauważyliście tych zmian, to śpieszymy poinformować o dwóch aktualizacjach w #wykopchangelog A są to:
1. Zarówno w dyskusjach pod znaleziskami jak i na mikroblogu, pojawiła się informacja o liczbie pozostałych komentarzy w dyskusji. Znajdziecie ją zaraz obok “pokaż komentarze”. Mamy nadzieję, że ta zmiana ułatwi Wam śledzenie mocno aktywnych dyskusji.
2. Poprawiliśmy również masowe wołanie innych Wykopowiczów w dyskusjach (wołamy @dinkum i ekipę #mirkoshredwars którzy zgłaszali nam
IlikeTrains +8
Bardzo duża jest tutaj bańka informacyjna wypełniona ukraińską propagandą.
Nie odmawiam Ukraińcom bitności i odwagi. Przez prawie rok skutecznie bronili się przed drugą armią świata, tracąc tylko kilkanaście procent terytorium. Trzeba jednak w końcu spojrzeć prawdzie w oczy. Ukraina to państwo upadłe, które powinno jak najszybciej się poddać, by zminimalizować straty w ludziach. Ich infrastruktura krytyczna jest regularnie niszczona i jeszcze przez długi czas nic na to nie poradzą. Ukranki już dawno
Nie odmawiam Ukraińcom bitności i odwagi. Przez prawie rok skutecznie bronili się przed drugą armią świata, tracąc tylko kilkanaście procent terytorium. Trzeba jednak w końcu spojrzeć prawdzie w oczy. Ukraina to państwo upadłe, które powinno jak najszybciej się poddać, by zminimalizować straty w ludziach. Ich infrastruktura krytyczna jest regularnie niszczona i jeszcze przez długi czas nic na to nie poradzą. Ukranki już dawno
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
:)
@repostuj_pl: Film znam, w link nie klikam, wiesz gdzie możesz wsadzić sobie reklamę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@repostuj_pl fajny ten szopek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@skejna zaraz zaraz bo widzę że chyba czegoś ktoś tu nie rozumie,więc tłumacze i rozjasniam nie śmieszą mnie plastikowe lochy tylko sposób w jaki on im odpowiedział no i oczywiście szop
@skejna: no prawda. Ja nie wiem jak można się śmiać z wymyślonych żartów. Jedynie #danielmagical jest ok bo nie udaje xD
@atrax15: Błagam, nie on tylko sposób w jaki wklepano to do generatora rozmów
@Izaro: Mam go na czarnolisto, tak zostałem wychowany. Twoje żarty są równie słabe, deal with it.
@skejna: a niby w jaki sposób?bo teraz to chyba ja czegos nie rozumiem
@atrax15: To Cię śmieszy bo łykasz. W taki sposób wklepano do generatora rozmów.
@tomcio2002: O zobacz, 16 lat i już nie łyka.
@atrax15: No właśnie nie. Patrz na obrazek ode mnie.