Pytanie tylko, czy jak już będzie ktoś jechał z naprzeciwka, a ty nadal masz ciągłe, to co masz zrobić :D bo akurat noblista jest totalnym przeciwnikiem, by w jakikolwiek sposób najechac na podwójną. I takich ludzi mijamy na drodze brrrrrrr Nie, no kur wa no nie, z kim ja tutaj piszę :(
@AnonimNiepowiem: Szanuję za próbę wbicia tej amebie do łba, ale proponuję go na #czarnolisto, wypić meliskę, bo szkoda nerwów na niego, wspólnie zapłakać, a następnie wydębić od moderacji nr IP i zgłosić odpowiednim władzom, że człowiek chory psychicznie porusza się pojazdem po ulicach gdzieś w Polsce... (ʘ‿ʘ)
@catch: W ramach humoru można podpytac, gdzie jest lietralnie tekst, że: - nie można przejeżdżać ludzi poza pasami (na upratego, nie ma nawet tekstu, że nie można ich rozjeżdżac na pasach); - gdzie jest artykuł, który daje dowolnośc wybrania pasa, nawet do jazdy pod prąd. - gdzie jest przepis, że jak już jedziesz pod prąd i są ciągłe, to należy przejechac te ciągłe, by nie doszło
Otóż jak widzisz bełkoczesz! JEST NAPISANA W art 24.3
@AnonimNiepowiem: Implikacja jest w drugą stronę, jeśli wyprzedzasz to jesteś na bardziej lewym pasie (minus częste wyjątki). Implikacja w drugą stronę nie jest nigdzie zapisana.
Jazda pod prąd jest zakazana. Wam chyba chodzi o jazdę po pasie do ruchu w przeciwnym kierunku.
@abraca: Kretynie, nie warto ci odpisywać i nie miałem tego robić, bo z każdym tekstem tylko pokazujesz, jaki jesteś głupi. Napisałem tobie już jak do 8-latka, z tą jazdą "pod prąd", bo nie zrozumiałeś pojęcia "na nie swoim pasie". Widze jednak, że co nieco doczytałes i kojarzysz choć termin "przecwiny kierunek", to już
że wyprzedzanie jest tylko ten momen, gdy mijasz maskę innego samochodu
@text: Wyprzedzanie zaczyna się gdy masz większą prędkość i dojeżdżasz do pojazdu wyprzedzanego i kończy się jak jesteś już przed nim. Większa prędkość jest kluczowa, bo w przeciwnym wypadku pojazd na prawym pasie zaczyna wyprzedzanie. Skoro nie ma większej prędkości to nie ma wyprzedzania. Wyprzedzanie można zakończyć zwalniając do prędkości pojazdu wyprzedzanego, nie trzeba do tego zmiany pasa. Dzieje się
@abraca: Nie zamierzam nazywać inaczej osoby, dla której jazda pasem przebiegającym w przeciwnym kierunku, czyli "pod prąd" jest normalną DOZWOLONĄ jazdą. Szkoda strzępić ryja. Tak, jesteś przygłupem, gimbazjalistą, januzem formuły 126p. Obyś r------ł się na pierwszym lepszym zakręcie, z pożytkiem dla reszty społeczeństwa.
tylko trzeba spełnić 1 warunek:
Link gdyby ktoś nie wierzył:
http://www.wykop.pl/link/3694281/comment/44601649/#comment-44601649
Pytanie tylko, czy jak już będzie ktoś jechał z naprzeciwka, a ty nadal masz ciągłe, to co masz zrobić :D bo akurat noblista jest totalnym przeciwnikiem, by w jakikolwiek sposób najechac na podwójną. I takich ludzi mijamy na drodze brrrrrrr
Nie, no kur wa no nie, z kim ja tutaj piszę :(
#logikaniebieskichpaskow #samochody #bekazpodludzi #prawojazdy
że człowiek chory psychicznie porusza się pojazdem po ulicach gdzieś w Polsce... (ʘ‿ʘ)
@catch:
W ramach humoru można podpytac, gdzie jest lietralnie tekst, że:
- nie można przejeżdżać ludzi poza pasami (na upratego, nie ma nawet tekstu, że nie można ich rozjeżdżac na pasach);
- gdzie jest artykuł, który daje dowolnośc wybrania pasa, nawet do jazdy pod prąd.
- gdzie jest przepis, że jak już jedziesz pod prąd i są ciągłe, to należy przejechac te ciągłe, by nie doszło
@AnonimNiepowiem: Implikacja jest w drugą stronę, jeśli wyprzedzasz to jesteś na bardziej lewym pasie (minus częste wyjątki). Implikacja w drugą stronę nie jest nigdzie zapisana.
@abraca:
Kretynie, nie warto ci odpisywać i nie miałem tego robić, bo z każdym tekstem tylko pokazujesz, jaki jesteś głupi. Napisałem tobie już jak do 8-latka, z tą jazdą "pod prąd", bo nie zrozumiałeś pojęcia "na nie swoim pasie". Widze jednak, że co nieco doczytałes i kojarzysz choć termin "przecwiny kierunek", to już
@text: Wyprzedzanie zaczyna się gdy masz większą prędkość i dojeżdżasz do pojazdu wyprzedzanego i kończy się jak jesteś już przed nim. Większa prędkość jest kluczowa, bo w przeciwnym wypadku pojazd na prawym pasie zaczyna wyprzedzanie. Skoro nie ma większej prędkości to nie ma wyprzedzania. Wyprzedzanie można zakończyć zwalniając do prędkości pojazdu wyprzedzanego, nie trzeba do tego zmiany pasa. Dzieje się