Aktywne Wpisy
piotrow +147
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop uczy, bawi, wychowuje.
Chociaż fakt, rodzice mogliby zwrócić uwagę na to, co dzieciaki oglądają na YT. Wystarczy zobaczyć takiego Isamu, co drugie słowo to #!$%@? albo "będę ruchać Ci matkę"
@Matias:
wykop: hurr durr jak mozesz robic zdjecia obcym ludziom
wykop: dobrze, tak trzymac, skad w ludziach tyle nienawisci
Ale przecież dzieci są naturalnie okrutne i mało empatyczne, to się dopiero z wiekiem nabywa. Wiadomix, że przy mamie to ukochany synek, ale wśród znajomych to gałgan najgorszy. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. Sami tacy byliście, tylko net nie był taki wszechobecny i wasze perły przemyśleń nie wychodziły poza kilku znajomych. Przypomnijcie sobie wasze żenujące, głebokie spostrzeżenia sprzed kilku-kilkunastu lat, to się będziecie
To raczej nie jest temat na ten portal, ale sprawa jest z jednej strony bardzo prosta, z drugiej strony dość ciężka, czyli tzw. "znak czasów", globalne zmiany społeczne, postęp technologiczny, a w Polsce dodatkowo - transformacja. Zmienił się przede wszystkim pęd życia i priorytety. Ludzie mają zakodowane, żeby dzieciom "zapewnić to, czego sam nie miałem", by
A jeśli chodzi o akcje na wykopie, to nie będę nawet strzępić ryja. (。◕‿‿◕。)