Wpis z mikrobloga

@mala_kropka: mi akurat nie trafiło się nic o futbolu amerykańskim. Tzn miałem scenę z jakiegoś serialu, gdzie ktoś chce być zawodowym futbolistą, ale nic było tam raczej nic mega ciężkiego w tej scenie.
Mi najwięcej problemów przysporzył test z wiedzy technicznej o napisach - musiałeś wybrać jedną z odpowiedzi w stylu literówka, zły podział linii, zbyt szybko, zbyt późno, interpunkcja. W kilku pytaniach odpowiedź była niejasna - np. było złe
  • Odpowiedz
@mala_kropka: testy typowo z wiedzy angielskiego, struktur i idiomów były raczej dość łatwe. Pierwsze 3 fazy poszły szybko i raczej bez większych problemów. Było kilka dość popularnych idiomów typu paint the town red, było kilka mniej popularnych, ale wystarczająco dużo czasu żeby poszukać poprawnej odpowiedzi. Ogólnie z większości części zostawał mi jeszcze czas. Najgorzej to tłumaczenie wideo, bo człowiek zastanawia się nad każdym przecinkiem i słowem żeby było idealnie. Więc
  • Odpowiedz
@lent: i jak? Dostałeś odpowiedź? Udało się? Długo się czeka na odpowiedź?
Żona ostatnio robiła testy i jestem ciekaw ile trzeba czekać i jak to wygląda dalej.
  • Odpowiedz
@mrwrotek: żadnej odpowiedzi nie dostałem (ale termin 10 dni roboczych upływa dopiero we wtorek). Ale nie nastawiam się na szybką odpowiedź, bo przejrzałem trochę internet i nie znalazłem ani jednej osoby, która by dostała odpowiedź. Niektórzy czekają już miesiąc i dalej nic. Na prozie nikt się nie pochwalił odpowiedzią, na reddicie też nikt się nie zgłosił kto by się doczekał odpowiedzi. Wydaje mi się, że netfliksa przerosło zainteresowanie tymi testami
  • Odpowiedz
@mrwrotek: Mireczku, dzisiaj minęło właśnie 10 roboczych dni od mojego testu i wieczorem niespodziewanie dostałem wyniki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam nieco ponad 90% więc myśle, że następny sezon House of Cards jest mój ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz