Aktywne Wpisy

Antorus +846
To samo robili na Węgrzech przed wyborami - sztucznie trzymali cenę paliwa poniżej rynkowej (sprzedaż ze stratą), tylko po to, by po wyborach ta cena natychmiast wzrosła o ponad 30% i nakręciła potężny kryzys gospodarczy.

SkyrFan2000 +65
Człowiek już Gonciarza bronił że drama to nothing-burger.
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
xD
#gonciarz
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
Narkopancze
xD
#gonciarz
![Kanadyjski generał odmówił przeprosin za owację na stojąco dla nazisty [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ca3752c3840b6b83070bf1a8687f91858abc258612cd1ea9c388b836f5674293,q70.jpg)

A przecież to jest dopiero #!$%@? dramat.
Pomijając, że nie rozumiem fenomenu takiej rozrywki, ale to moja sprawa, to wszystko jest jakieś wymuszone, sztuczne, z manierą, do tego takie puste, wulgarne, to jakby wyciągnąć najgorsze co jest z polskich kabaretów, które myślałem, że są już same z siebie z definicji najgorsze i opakować to w rozdmuchane ego. Oni wszyscy mają w ogóle jakieś wady wymowy, tego się nie da słuchać, coś tam seplenią, nie wymawiają "trz", tylko "poczeba", "szczał".
Daleko mi od mówienia innym co ma im się podobać, niech sobie gówniaki oglądają co lubią, mają rodziców od tego, żeby ich wychowywać, ale jestem autentycznie ciekawy jakim cudem akurat ta forma "rozrywki" jest tak popularna? Czy dobrze rozumiem, że tam się wytwarzają takie swego rodzaju związki plemienne, że jest armia jednego jamochłona i oni czują przynależność a'la do klubu piłkarskiego i przez to jednoczą się w walce z armią drugiego jamochłona i przez to nieważne jak #!$%@? jest twój klub czy tam strimer i tak go oglądasz?
#przemyslenia #danielmagical #bekazpodludzi #rozrywka