Aktywne Wpisy
rales +261
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
jankowski90 +149
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
#humor #humorobrazkowy #syria #geopolityka
Dawaj źródła tych grafik bo już tu mieliśmy wrzutki memowe, które okazały się perfidną manipulacją i kłamstwa. Oryginalne nagarnia, kadry i zdjęcia.
Po trzecie równie dobrze może to być ratownik, który zatruł się w wyniku udzielania pomocy w niewłaściwy sposób bez należytej ochrony.
Źródła to sobie zweryfikuję czy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
drugi kadr - człowiek oddający krew w szpitalu a nie ofiara bombardowania. Podobny czy ten sam?
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@nieuwlaczajac, @rybak_fischermann, @mistrz_tekkena, @Hektor_el_Pako, @Ragnarokk, @iwol, @carving85, @chwast127, @iwik2_w, @wywalili_mnie_z_marvela, @3cytryny, @nofink, @MattJedi, @TeoriaKwantowa, @szaman136, @Hardporecorn, @Pinkman, @PawEHO, @
nie ratownikiem, tylko "Białym Hełmem". To organizacja, kreująca się na zbawicieli cywili, jednak są poszlaki na ich powiązania z jihadystami
jako pomarańczka możesz zawołać tylko 20 osób
No to pomogę
@MattJedi: Chodzi o to, że ta grafika to propagandowa wrzuta a nie powód do żartów.
eee okeeej i co to zmienia? Było tu wrzucanych dużo fotek, ludzi w koszulkach/ podczas akcji "Białych Hełmów", którzy później okazywali się jihadystami
Ps. Coś dziwnego zauważyłem. Rzuciłeś tym filmikiem (nr 2):
@Aryo dzięki( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ta krew w ogóle jest pobiera w dziwny sposób, w który u nas nikt by się nie odważył pobierać. Na krzesełkach(przy możliwych omdleniach, koleś się(nasz główny bohater) zgina się z igłą w żyle(możliwe rozprucie żyły i obfity krwotok),
A macają sobie plastikowe rurki i pojemniki a nie