Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +2
jaką część ciała najbardziej w sobie lubicie
Pomorski_Wilk +47
Miałem olać wybory do Europarlamentu, ale za to, co dzieje się na granicy, głos idzie na Konfę. Uśmiechnięta Polska potrzebuje jakiś bat na tyłek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina
#ukraina
#tinder #logikarozowychpaskow trochę #rakcontent
Komentarz usunięty przez autora
@Corranh: co ty #!$%@?, post został wrzucony celowo ze względu na podwójne standardy, nikt nie mówi, że to nienormalne, żeby kogoś nie chcieć przez wzrost, bo to oczywistość.
I nawet ciężko to coś nazwać "podwójnymi standardami", kiedy z jednej strony mamy geny a z drugiej lenistwo.
Co do wyglądu po to jest funkcja w prawo i w lewo żeby sobie dopasowywać kogoś kto się podoba.
Bardzo daleko posunięte wnioski.
Po pierwsze to co mówią jest nic nie warte. To jest obszar w którym nikt nie mówi całej prawdy. Ani faceci ani
@srogie_ciasteczko: No to lecim tutaj: komentarz na, który odpowiadałem
Ja wiem, że nie dałem cytatu, bo na mobilnej aplikacji to jest upierdliwe, ale wypadałoby jednak przescrolować do góry i sprawdzić na co odpowiadasz zanim powiesz, że ktoś #!$%@?.
@MlodyDziadzioSpamer: Dokładnie, ale to co jest #!$%@? to żale w internetach jakie to kobiety złe, bo robią to samo o czym taki przegryw tylko marzy. To jest dokładnie to samo zjawisko, które widzimy przy okazji Januszy biznesu co to się nakradli, ludzi na stanowiskach co
Moja miała 178 ale mnie wylała po xx latach (w sumie jej się nie dziwię)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tam nie ukrywam, że mam dwa główne kryteria - facet ma być wyższy i starszy ode mnie (byle nie młodszy).
Ale to też działa w drugą stronę, mężczyzna szuka kobiety, która urodzi mu zdrowe potomstwo.