Wpis z mikrobloga

Mini #rozdajo - #dirt3, a dokładnie: DiRT 3 Complete Edition, do aktywowania na #steam przed 10 kwietnia 2017 (przypominam, że termin dotyczy także pozostałych tytułów z bundla #g2a deal - więc jeśli ktoś nie wykorzystał klucza na Superhot, Lords Of The Fallen Digital Deluxe czy Syberię - to najwyższa pora aktywować/rozdać).

Oprócz plusika poproszę o jakieś uzasadnienie, żebym wiedział, że komuś w miarę zależy i prawdopodobnie wykorzysta kod przed upływem "daty ważności".
Oczywiście tylko aktywować trzeba przed 10.04, sama gra będzie potem dostępna dożywotnie na koncie.

Gra była też kiedyś rozdawana za darmo na #humblebundle - więc oferta skierowana raczej do tych, co się wtedy nie załapali.

Losowanie w okolicach północy, tylko spośród pomarańczowych i bordowych.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Orlin: Nie mam żadnej gry z samochodami na Steamie, a dzieciaki znajomych lubią pograć na projektorze. Była by dla nich frajda z padem, na takim dużym ekranie. Bo puzzle to jednak nie to :P
  • Odpowiedz
Wczoraj już nie dałem rady. Mirkorandom wybiera zwycięzcę spośród plusujących, więc skorzystałem z takiego kodu:

var users = ['donn_pedro', 'Nicrame'];
alert('Winner: ' + users[((Math.round(Math.random() * 1000000)+ new Date().getTime())%users.length)]);

...choć właściwie mogłem po prostu rzucić monetą.

Zwycięzcą został: @Nicrame
  • Odpowiedz