Aktywne Wpisy

wykop +29
Drodzy Wykopowicze,
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym

Reepo +807
O, już wiem czemu wprowadzono listę słów zakazanych przez reklamodawców XD @mickpl spodoba ci się XD
Otóż lista słów jest zasysana stąd: https://a.spolecznosci.net/core/6e512ac68bd38321c2381b069fa14a43/main.js (czytaj - wykop nią nie zarządza, reklamodawcy se wrzucają słowa jakie chcą, dzisiaj ma taką formę, a jutro może mieć inną. Zaczniesz obrażać jedną firmę co daje hajs, to pewnie nagle ta nazwa będzie usuwana z całego serwisu) jak wejdziesz w spolecznosci.net przenosi cię na stronę tri-table. Sprawdzamy
Otóż lista słów jest zasysana stąd: https://a.spolecznosci.net/core/6e512ac68bd38321c2381b069fa14a43/main.js (czytaj - wykop nią nie zarządza, reklamodawcy se wrzucają słowa jakie chcą, dzisiaj ma taką formę, a jutro może mieć inną. Zaczniesz obrażać jedną firmę co daje hajs, to pewnie nagle ta nazwa będzie usuwana z całego serwisu) jak wejdziesz w spolecznosci.net przenosi cię na stronę tri-table. Sprawdzamy
źródło: Screenshot 2024-08-29 145425
Pobierz

Mirki, pisze CV i mam parę problemów:
· Jak najlepiej zapisać że jestem w trakcie studiów zaznaczając rok?
· Wspominać o umiejętnościach pozatechnicznych, jeśli to ma być praca w IT? Jestem niezłym grafikiem (głównie grafika tradycyjna) i dobrze sobie radzę w panowaniu nad tłumem co wiem dzięki wolontariatom… W aktualnej wersji mam wymienione te umiejętności przez brak doświadczenia żeby wypełnić miejsce, ale możliwe że coś lepiej tam wpisać coś innego.
· …wolontariaty – sporo pomagałam przy dużych (kilkadziesiąt tysięcy osób) imprezach masowych – wspominać o tym, nadal zakładając że to praca w IT?
· Znam w lepszym bądź gorszym stopniu kilka języków obcych – pisać o wszystkich (nie mam certyfikatów) czy tylko wspomnianych w ofercie?
· zdjęcia nie chcę zamieszczać, w ofertach o nim nie wspominają. Chyba że dobrze by jednak było?
Ja miałem również w cv połowe jako nagłośnieniowiec i wysyłałem. Zawsze to otwartość na ludzi.
Byle to nie był jedyny wpis.
Co do studiów - w wykształcenie piszesz po prostu który rok i czy dziennie...
Plus pisz od razu dwujęzyczne.
@inka_niszczycielka: We wszystkich jestem komunikatywna, jednak trochę martwi mnie to że to może być uznane jako zapychacz miejsca nie związany z tematem zamiast za zaletę. Zastanawiam się jak bardzo to prawdopodobne.
Studia też wpisz, nie będą wymagać pracy w weekendy bo studiujesz. Plus robisz coś w kierunku powiększania wiedzy, jak nie masz doświadczenia to... Zawsze coś.