Aktywne Wpisy
szymski1 +74
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +85
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
#programowanie
@unvector: Też tak myślę, ale na razie jakoś nie spodobała mi się obiektowość i trudno mi się przerzucić na programowanie bez wskaźników ( ͡° ʖ̯ ͡°
Aktualnie (popraw mnie jeśli się mylę) wydaje mi się, że miałeś jedynie pierwszy, podstawowy kontakt z programowaniem z pomocą języka C i wydaje Ci się, że coś umiesz, ale wszystko jest jednak jakoś zbyt skomplikowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aktualnie nie umiesz wobec tego prawdopodobnie nic więcej niż przerobienie 9-10 rozdziałów z książki o języku C, a to dopiero ułamek wymagań do podjęcia etatu w tej materii.
znam bardzo dużo w C
@that_ugly_dude: co to jest kompilator grafiki? :P
powiedz to twórcy Linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale tak na poważnie - C++ ma same zalety i żadnych wad względem C. Jeśli chcesz znać moją opinię, to najlepiej, jak douczysz się tego pierwszego.