Wpis z mikrobloga

@zombiag: Ty masz cos wspolnego z tym zombiaqiem, niedorozwojem piszacym pseudo poradniki dla stulejarzy? xD

Jakim zrytym i umyslowo n----------m trzeba byc zeby d---------c sie na sile do czyjegos wygląda. Tym bardziej, ze jest to obiektywnie stylowka zajebista i przebijajaca 90% wykopowych kucy i andrzejow w wytartych jeansach, bluzach i tshirtach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
  • Odpowiedz
Wiesz, dziewczyny nie leca na takie zachowania

@zombiag: A to ciekawe, bo w tych smiesznych poradnikach zombiaqa* bylo napisane cos zupelnie innego ( ͡º ͜ʖ͡º)

*zakladam, ze to nie przypadek i albo jestes multi tego typka, albo jakims fanem, ktory az tak sie podjaral tym belkotem, ze postanowil uhonorowac mistrza XD
  • Odpowiedz
@Veritas_liberabit_vos: Fakty sa takie, ze to ty zalisz sie, ze nie jestes w stanie wytrzymac kilku dni bez walenia konia, ze zadna dziewczyna cie nie chce na Tinderze i z tego powodu musisz zaspokajac sie u dziwek. Ja takich problemow nie mam, a z kobietami mam zdrowe, normalne relacje.

Mialem kilka przygod o ktorych ktos twojego pokroju nawet nie smie marzyc i to z dziewczynami, ktore wykrecaja facetom glowy kiedy ida po ulicy. Ot, pierwsze z brzegu, z ostatniego wyjazdu na Teneryfe - trojkacik z mloda, atrakcyjna, hiszpanska para (K+M). Na plazy, w noc Hallowenowa.
Tak wiec jezeli ja jestem "beta" to nie wiem jak ciebie nazwac i czy w ogole jest miejsce na skali XD

Z mojej stylowki mozesz sie smiac do woli, w koncu kazdy sposob na poprawe samooceny jest dobry. A ludziom twojego pokroju jest to bardzo potrzebne, prawda? ( ͡
f.....t - @Veritasliberabitvos: Fakty sa takie, ze to ty zalisz sie, ze nie jestes w ...

źródło: comment_hfwIIkU74o9wEzUso3f7K7QMLrBjvafs.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Wyglądasz jak g---o.

@Veritas_liberabit_vos: No widzisz i nawet przy takim wygladzie nie musze sie ponizac i placic prostytutkom xD
Jak to o tobie swiadczy?

To ja zaliczałem takie divy dosłownie 9/10 z wyglądu, że jakbyś zobaczył taką dziewczynę w tym swoim klubie dla sebixów, to nawet nie odważyłbyś się zagadać, bo z góry uznałbyś, że to nie
  • Odpowiedz