dzisiaj dotarł do mnie sprzęcik godzina zabawy i jest klika rzeczy o których należy wspomnieć:
+ udało mi się sparować z androidem YT w HD szedł płynnie choć sam pulpit telefonu dziwnie przycinał na filmiku OK.
- nie udało mi się przesłać pulpitu z WIN10 :( pomimo tego że win widział mircasta chciał na niego wysyłać to miał nieokreślony błąd ...
+ najśmieszniejsze jest dongiel potrafi przekazywać internet :) co jest w sumie zrozumiałe nikt nie ma dwóch kart WiFi a przeważnie z neta coś leci (fakt jest jeszcze transmisja komórkowa ale ...)
- instrukcja na stronie internetowej jest powalająca. czyli jej praktycznie nie ma :( płakać się chce
więcej czasu w pracy nie mam żeby się bawić zobaczę w domu :)
@MarianKolasa: bo ja wiem raczej wyglądało mi na zbyt mały transfer :) coś jak w TV naziemnej jak za słaby jest sygnał. obraz zamiera, pikseluje, kwadratuje.
sam telefon Z3 to swego czasu jednak flagowiec był :)
Fajnie w końcu posłuchać posła przy władzy który nie jest pisowskim npc i nie serwuje nijakich pierdów byle nie wyjść poza oficjalny komunikatt partii. Cieszy równie ledwo skrywany ból dupy Mazurka ( ͡º͜ʖ͡º)
odnośnie mikrobloga http://www.wykop.pl/wpis/22647259/ma-ktos-taka-zabawke-dziala-to-w-ogole-potrzebuje-/
dzisiaj dotarł do mnie sprzęcik godzina zabawy i jest klika rzeczy o których należy wspomnieć:
+ udało mi się sparować z androidem YT w HD szedł płynnie choć sam pulpit telefonu dziwnie przycinał na filmiku OK.
- nie udało mi się przesłać pulpitu z WIN10 :( pomimo tego że win widział mircasta chciał na niego wysyłać to miał nieokreślony błąd ...
+ najśmieszniejsze jest dongiel potrafi przekazywać internet :) co jest w sumie zrozumiałe nikt nie ma dwóch kart WiFi a przeważnie z neta coś leci (fakt jest jeszcze transmisja komórkowa ale ...)
- instrukcja na stronie internetowej jest powalająca. czyli jej praktycznie nie ma :( płakać się chce
więcej czasu w pracy nie mam żeby się bawić zobaczę w domu :)
@matrix_pl: dzięki nieopracowanej instrukcji sprzęt jest tańszy
Przycinanie pulpitu nie jest związane z małymi możliwościami obliczeniowymi telefonu?
sam telefon Z3 to swego czasu jednak flagowiec był :)