Wpis z mikrobloga

Kiedyś, jadąc samochodem, byłem świadkiem, jak motocyklista, na swoim wspaniałym ścigaczu, pomylił drogę publiczną z torem wyścigowym. Nie wyrobił na zakręcie i wpakował się dość srogo w barierkę. Już miałem się zatrzymywać i pędzić z pomocą, ale w ostatniej chwili, we wstecznym lusterku zobaczyłem śmieciarkę. Skubani szybcy są.
#heheszki #motocykle
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@TheRakQueen No i z obserwacji widać że tych drugich jest więcej lub po prostu zdecydowanie bardziej rzucają się w oczy. Jednak roszczeniowość na drodze to domena każdego typu motocyklisty.
  • Odpowiedz
@Kauabang: a ja smiechlem i rozumiem. Dzisiaj w miescie mnie wyprzedzil motocykl lewym pasem, z---------ł tak szybko ze az odczulem jego predkosc w swoim aucie bo sie zatrzeslo. Gdybym tylko stwierdzil chwile wczesniej ze zmieniam pas, nie ma c---a zeby nie wjechal we mnie jak w maslo. A pozniej sa akcke ze patrz w lusterka bo debili nie brakuje.

Ogolnie wiem ze to fajna zajawka i srodowisko jest olbrzymie i
  • Odpowiedz
Ja tam się nie patrzę w lusterka jak p------y

@Dzindzer czyli po prostu jesteś kiepskim kierowca. Nie jestem pewien czy jest się czym publicznie chwalić ;-) spoko, może kiedyś jakieś auto wjedzie ci w tył i się nauczysz patrzeć w lusterka :-)
  • Odpowiedz