Może akurat ktoś się połasi na #converse w cebuli po 100 zł. Kupione miesiąc temu, noszone raz przez kilka godzin - okazały się nieco za małe. Rozmiar 8,5. #sprzedam #buty #modameska
@Kiszka_94 Zdaję sobie z tego sprawę, ale co mam powiedzieć - tak się wyglądają po około 10h marszu po przeważnie kamienistym terenie. Miały to być buty na wakacje - lekkie, do wlóczęgi po różnym terenie w wysokich temperaturach. Pierwszego dnia musiałem je zmienić i od tego czasu stoją i się marnują.
@Kiszka_94 Patrzyłem na to, że chodziłem w nich jeden dzień i automatycznie uznałem "kilka godzin" za adekwatny zwrot :p Co do odkształcenia to nie wiem. Zawsze można zwrócić jakby coś się nie spodobało. Nie widzę też problemu w tym żeby zrobić więcej zdjęć.
@Jestempowaznymczlowiekiem: trampki do chodzenia po kamienistym terenie? Nigdy nie miałem trampek ale miałem buty z cienką podeszwą i chyba sobie nie wyobrażam chodzenia w czymś takim "po różnym terenie". Też bym sprzedał :p
@Stragan ogółem jeśli chodzi o odczucia związane z czuciem terenu to było całkiem przyjemnie. Czułem pod stopą ukształtowanie gruntu ale nie odczuwałem też żadnego bólu czy dyskomfortu. Także do umiarkowanych trudności na trasie polecam jak najbardziej.
@mmr_: jezeli nosisz na codzien 9,5 w innych butach to idz do sklepu gdzies gdzie maja conversy (kazdy sizeer) o sobie przymierz 8,5, bo moga byc dobre te buty sie kupuje mniejsze niz inne sneakersy
#sprzedam #buty #modameska
Nie widzę też problemu w tym żeby zrobić więcej zdjęć.
@mmr_: jezeli nosisz na codzien 9,5 w innych butach to idz do sklepu gdzies gdzie maja conversy (kazdy sizeer) o sobie przymierz 8,5, bo moga byc dobre
te buty sie kupuje mniejsze niz inne sneakersy