Aktywne Wpisy

SereneCipher +4
Czym według was jest miłość?

kleksiq +85
Muszę się komuś wygadać.
Dziś zmarła moja Mama, rozległy zawał serca. Serce nie podjęło pracy po Koronografi...
Może na szczęście nie wiedziałem rko na Rce. Ojca reanimowałem i ten widok zostanie ze mną do końca życia. Tu zimne bezduszne ciało. Przez ostatnie 8 lat w Domu Opieki, przeszła dwa udary. A teraz zamiast Dom opieki będzie cmentarz...
Dziś zmarła moja Mama, rozległy zawał serca. Serce nie podjęło pracy po Koronografi...
Może na szczęście nie wiedziałem rko na Rce. Ojca reanimowałem i ten widok zostanie ze mną do końca życia. Tu zimne bezduszne ciało. Przez ostatnie 8 lat w Domu Opieki, przeszła dwa udary. A teraz zamiast Dom opieki będzie cmentarz...

Osoba 1: Poświęcając część funkcjonalności ładunku, oraz umiejętne użycie narzędzia offset pozwoli zmniejszyć ładunek do wymiarów mieszczących się w ładowni. Z drugiej strony podzielenie towaru na dwie części łączone na orbicie również mogą rozwiązać ten problem.
Osoba 2: Użycie odpowiedniej wielostopniowej rakiety z boosterami na asparagusa pozwoli wynieść ładunek za rozsądną cenę. Dodając hamulce aerodynamiczne i spadochrony do pierwszego stopnia mogę go odzyskać zmniejszając koszta jeszcze bardziej.
Ja: C--j, k---a nowe większe SSTO!
#kerbalspaceprogram
źródło: comment_ggy50HHtC7I12J6pIbmgRNSWfQsy9cZz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora