Mirki poleccie jakis fajny alkohol, wpada do mnie dziewczyna i chcemy sie napic czegos nowego, glownie chodzi o smak ale w planach tez jest doprowadzenie sie do milego stanu. Dlatego zeby mialo cos wiecej %, ewentualnie bylo tak dobre zeby mozna bylo wypic duzo. Jakies przepisy na fajne drinki tez chetnie przygarne.
@Kielbasiarz: wódka + sok pomarańczowy + sok malinowy = najprostszy vodka sunrise. Całkiem dobre, szczególnie ze słomki i ładnie wygląda.
Ballantines BRASIL (ten limonkowy, zielony) + sprite = bardzo słodki, lekko gożki drink, super sprawa. Jak lubicie przypalić, to warto to połączyć. Ja lubię :]
@Kielbasiarz: ewentualnie soplica orzech laskowy + mleko. w sumie wychodzi podobnie jak z tą kokosową. plusem zarówno pierwszej, jak i drugiej opcji jest to, że jak się ma słabą głowę to można wlać mało alkoholu, a i tak ma pyszny smak
@Kielbasiarz: Zrób whisky sour, kobiety lubią. 3 części whisky, 2 części soku z cytryny, 1 część syropu cukrowego, białko jajka. Wrzucasz do shakera z lodem, mieszasz kilkanaście sekund i masz zajebisty klasyczny koktajl
@Usvart: @inka_niszczycielka: Tyle pomyslow fajnych, ze az sie ciezko zdecydowac. Najwyzej przelecimy po wszystkich Waszych przepisach co weekend, obysmy nie wpadli w alkoholizm xD
Btw. fajny temat. Nie wiem czy na mirko juz bylo cos podobnego ale mozna sie dzielic roznymi fajnymi przepisami, na pewno taki spisik bedzie z korzyscia dla wszystkich :)
Bardzo doceniam kulturę rosyjską i uważam, że drobny występek Putina nie może jej przyćmić. Każdy popełnia błędy i trzeba się szanować mimo wszystko. Chcemy dialogu z Rosją - taką, jaką ona jest. #rosja #wojna #ukraina
Z gory dzieki
#kiciochpyta #alkohol #piwo
Jak ktos jeszcze cos ma zarzucajcie
Ballantines BRASIL (ten limonkowy, zielony) + sprite = bardzo słodki, lekko gożki drink, super sprawa. Jak lubicie przypalić, to warto to połączyć. Ja lubię :]
Btw. fajny temat. Nie wiem czy na mirko juz bylo cos podobnego ale mozna sie dzielic roznymi fajnymi przepisami, na pewno taki spisik bedzie z korzyscia dla wszystkich :)