@misiafaraona: Tego nie wiem, ale powalają mnie dezodoranty działające rzekomo przez 72 godziny. O ile ktoś z włosami nie ma problemu, że się przetłuszczają, robią brzydkie, nieświeże, żyją własnym życiem, to jeszcze szampon rozumiem. Ale jak, ja się pytam JAK?!?, można nie zmyć tego dezodorantu, skoro on ma tyle wytrzymać?
Co do szamponu to w reklamie telewizyjnej mówią cos tam, ze już nigdy nie będziesz wyglądac jak owieczka ;) ciekawa jestem czy to jest az tak skuteczne. Nawet jesli tylko przez jeden dzie, to byłoby warto.
@misiafaraona: Ja mam proste, co najwyżej jak jakimś cudem dopuszczę żeby mi urosły dłuższe niż 10 cm, to lekko falowane, więc pojęcia nie mam. A jakieś takie odżywki prostujące niby, to nie działa?
@kawa_z_kakao_plus_cukier_i_mleko: Tylko w zupce to chociaż nikt nie oszukuje, że pełnowartościowe- mówią tylko w reklamach, że szybkie, a to się zgadza ;)
@voyageur: @kasiknocheinmal: nie wiem jak wy, ale ja to W OGÓLE nie używam dezodorantów. To tylko maskuje. A skoro organizm musi te toksyny z siebie wydalić, to po co to maskować dezodorantem?
@kasiknocheinmal: Mnie też sie kręcą tylko trochę, a nie chce mi się wierzyc, że jakikolwiek szampon zrobi z mocno kręconych włosów takie jak spod prostownicy.
@Axelio: No dobrze, dobrze :> I po to właśnie dezodorant, żeby przed powrotem nie było skażenia w otoczeniu :P Albo pójść na rower czy jakiś intensywny trening bez dezodorantu- a fuj! Miałam takiego jednego człowieka na jujitsu :/ Całą salę był w stanie zasmrodzić, nikt nie chciał z nim trenować.
Co do szamponu to w reklamie telewizyjnej mówią cos tam, ze już nigdy nie będziesz wyglądac jak owieczka ;) ciekawa jestem czy to jest az tak skuteczne. Nawet jesli tylko przez jeden dzie, to byłoby warto.
@misiafaraona: Ja mam proste, co najwyżej jak jakimś cudem dopuszczę żeby mi urosły dłuższe niż 10 cm, to lekko falowane, więc pojęcia nie mam. A jakieś takie odżywki prostujące niby, to nie działa?
@kawa_z_kakao_plus_cukier_i_mleko: Tylko w zupce to chociaż nikt nie oszukuje, że pełnowartościowe- mówią tylko w reklamach, że szybkie, a to się zgadza ;)
OJ TAM. Ale jak tylko wracam do domu to muszę się wymyć no.