Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +123
Z dziwnych sytuacji to wykreślili mnie z rekrutacji przez miejsce zamieszkania.
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
badreligion66 +309
bdwo
@rpawelek: @fakmak: @mateuszo: (filipChG) @bartovski: @cnsik: @endl3ss: @wysocki: @djgreen: @Masakrator2142: @txsrange: (KisielBB) @Mr_Av3r4ge: @anas_lex: @kravjec: @eternalmarcos: @glosnik: @Sindarin: @gac3k: @arek2991: @KredaFreda: @Whys: @gallez: @Krol_Julian: @AuroraLupus: @rothen: @WOiOwnik: @Munchhausen: @taknie