Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Krótkie pytanie. Po jakim czasie od wejścia w związek z różowym/niebieskim, pierwszy raz poszliście do łóżka?
#zwiazki #pytanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling

Po jakim czasie od wejścia w związek z różowym/niebieskim, pierwszy raz poszliście do łóżka?

• przed związkiem 32.9% (55)
  • do tygodnia 9.6% (16)
  • do dwóch tygodni 9.0% (15)
  • do trzech tygodni 4.8% (8)
  • do miesiąca 10.8% (18)
  • do dwóch miesięcy 9.6% (16)
  • do czterech miesięcy 10.2% (17)
  • do pół roku 13.2% (22)

Oddanych głosów: 167

• 23
traktujesz kandydatkę do związku jak "kota w worku", a inni jak człowieka, z ktorym mozna pracowac nad roznicami i sie w zwiazku docierac, aby budowac wspolnie cos pieknego.

@agaja: właśnie traktuję jak człowieka, dlatego chcę żeby związek był piękny dla obu stron. Nie wszystkie różnice da się przepracować i "dotrzeć", nie oszukujmy się. Znam zbyt wiele przypadków kiedy czekanie do ślubu psuło ludziom życie.
SilnyMurzyn: @Pooodi

a to jakieś zawody są?

Oczywiście, nie są to zawody.

Stulejarze i przegrywy chcą po prostu wiedzieć, jaka jest norma, by zbytnio od niej nie odstawać.

Gdybym ja miał postępować wg tego, jak mi się wydaje, że powinno się postępować, to pewnie bym próbował iść do łóżka po kliku-kilkunastu tygodniach. Dowiaduję się jednak z wykopu (co dla mnie i tak nie jest wiarygodne, bo przecież każdy może wpisać cokolwiek)