Aktywne Wpisy
DrMagK2 +300
Moje miasto takie piękne XD
Jabby +480
Dwudziestokrotne przebicie❗️
Krótka historia o kościelnej działce, którą kupił Morawicki z żoną⤵️
- W latach 90. Kościoły, m. in. we Wrocławiu, dostawały państwową ziemię rolną - po 15 hektarów na parafię.
- Parafia świętej Elżbiety we Wrocławiu dostała jednak dwa razy więcej- 30 hektarów choć kościół jest jeden, proboszcz jeden i jedna patronka - ale na papierze parafie są dwie: cywilna i wojskowa.
- Jedną z tych ziem za 700 tys. zł
Krótka historia o kościelnej działce, którą kupił Morawicki z żoną⤵️
- W latach 90. Kościoły, m. in. we Wrocławiu, dostawały państwową ziemię rolną - po 15 hektarów na parafię.
- Parafia świętej Elżbiety we Wrocławiu dostała jednak dwa razy więcej- 30 hektarów choć kościół jest jeden, proboszcz jeden i jedna patronka - ale na papierze parafie są dwie: cywilna i wojskowa.
- Jedną z tych ziem za 700 tys. zł
Krótkie pytanie. Po jakim czasie od wejścia w związek z różowym/niebieskim, pierwszy raz poszliście do łóżka?
#zwiazki #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po jakim czasie od wejścia w związek z różowym/niebieskim, pierwszy raz poszliście do łóżka?
Dla Ciebie moga byc one glupie, dla innych takimi nie sa.
Jesli nikt Ciebie tym nie krzywdzi - nie widze powodu, aby innych obrazac.
I piekne jest to, ze kazdy ma prawo do wlasnej drogi i wlasnego szczescia.
@agaja: właśnie traktuję jak człowieka, dlatego chcę żeby związek był piękny dla obu stron. Nie wszystkie różnice da się przepracować i "dotrzeć", nie oszukujmy się. Znam zbyt wiele przypadków kiedy czekanie do ślubu psuło ludziom życie.
ślub można tez wziąć i po miesiącu. Sa tacy szalency.. .
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście, nie są to zawody.
Stulejarze i przegrywy chcą po prostu wiedzieć, jaka jest norma, by zbytnio od niej nie odstawać.
Gdybym ja miał postępować wg tego, jak mi się wydaje, że powinno się postępować, to pewnie bym próbował iść do łóżka po kliku-kilkunastu tygodniach. Dowiaduję się jednak z wykopu (co dla mnie i tak nie jest wiarygodne, bo przecież każdy może wpisać cokolwiek)
@AnonimoweMirkoWyznania: Albo na wykopie siedza prawie same sebixy i Karyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)