@Rzuku: ehh amator xD zalewasz torebkę z olejem wrzątkiem trzymając ja za róg, wtedy cały olej lekko wyciskasz łyżka i gotowe, bez brudu, wszystko wychodzi
@Przyspieszacz_od_spowalniacza: Prawdę mówiąc nie wiedziałem. Nie jem tego, kilka razy musiałem na studiach to się zdarzyło :P A co do właściciela, jeśli jest tak, bo inwestuje w firmę to fajnie :)
"Jak widać na filmie, organizm kobiety miał wielkie problemy ze strawieniem sztucznej żywności. Znacznie szybciej poradził sobie z domowym posiłkiem. Makaron z chińskiej zupki zachował kształt po dwóch godzinach od spożycia, domowe kluseczki były w tym czasie w znacznej części rozłożone. Wszystkiemu winne jest 15 ulepszaczy znajdujących się w chińskiej zupce. Jeden z nich jest przeciwutleniaczem wyprodukowanym na bazie ropy naftowej!
Inne składniki to między innymi glutaminian sodowy, chemiczne
@BajerOp: a ja to rozrywam torebke na pol, wrzucam do talerza i tak zaparzam. przed jedzeniem wyjmuje. Twoj sposob jest niebezpieczny. Mozna poparzyc palce
#gotojzwykopem #kuchnia #mniam #wygryw
źródło: comment_cQCJvJN648EzcikDJtcw43h72WOcpIGT.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A co do właściciela, jeśli jest tak, bo inwestuje w firmę to fajnie :)
"Jak widać na filmie, organizm kobiety miał wielkie problemy ze strawieniem sztucznej żywności. Znacznie szybciej poradził sobie z domowym posiłkiem. Makaron z chińskiej zupki zachował kształt po dwóch godzinach od spożycia, domowe kluseczki były w tym czasie w znacznej części rozłożone. Wszystkiemu winne jest 15 ulepszaczy znajdujących się w chińskiej zupce. Jeden z nich jest przeciwutleniaczem wyprodukowanym na bazie ropy naftowej!
Inne składniki to między innymi glutaminian sodowy, chemiczne