Aktywne Wpisy
dziobnij2 +19
Jestem #przegrywpo30tce Poszedłem sobie, jak zwykle, do maczka na kawę. Na sali zauważyłem, że młoda dziewczyna i młody chłopak siedzieli przy jednym stoliku. Siadłem bezpośrednio obok nich, przy stoliku obok, aby posłuchać o czym gadają. Przez kilka minut jedli, a po chwili zaczęli rozmawiać o życiu, o pracy, o tym, że mają ciężko. Zwykłe tematy. Ja mam 34 lata i przez 34 lata nigdy nie rozmawiałem w ten sposób z
wscieklizna_irl +25
mirki czy ktoś jest tu #!$%@?ęty jak ja i woli pozostać #tfwnogf mimo, że jest ku temu mnóstwo okazji? (nigdy nie miałem dziewczyny, podstawówka się nie liczy xD) jutro chce się ze mną spotkać koleżanka, w której się podkochiwałem w liceum i ze sobą bajerowaliśmy, ale nic z tego nie wyszło. przez 3 lata była cisza i rozdzieliła nas odległość przez studia, a teraz znikąd napisała do mnie czy nie chciałbym się spotkać i porozmawiać na jakiś ważny temat. mam przesłanki ku temu by twierdzić, że być może chce spróbować związku na poważnie, ale ja pomimo tego, że mi się podoba (czasem nawet śni mi się, że jesteśmy razem xD) i z charakteru jest 9/10 to cenię sobie mój obecny styl życia i niezależność, a na myśl o związkach trochę mnie skręca. boję się trochę, że nigdy do tego nie dojrzeję i będę zrzucał z klifu co tydzień nową Azjatkę na Bali, a następnie będę żałował, że nie spróbowałem.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Sprawdź jej fb czy nie ma #!$%@? tablicy o mlm xd
To poważna rozmowa o sprzedaży gównianych proszków i szamponów swoim kolegom i kolezankom
No #!$%@?...
Bardzo ładna zarzutka colego, solidne 7/10.
Komentarz usunięty przez autora