#anonimowemirkowyznania Zostałem dziś rozdziewiczony przez miłego lekarza proktologa...wypalcował mnie i stwierdził że trzeba wyciąć hemoroidy. Czy jak facet wepchał mi palec do odbytu to czyni ze mnie geja (haha)? Za 2 miechy idę na zabieg. Trzymajcie kciuki żebym to przeżył ( ͡°͜ʖ͡°)
Ciekawe co typ miał w głowię jak stwierdził że chce resztę życia grzebać w czyiś dupach :) Pewnie myślał że naogląda się pierożków a trafiają mu się jajca hehe
Dzisiaj mija 39 dni jak chodzę z buta do maka i nie biorę żadnego jedzenia. Zamawiam tylko kawę albo herbatę i czytam wykop. #przegryw #przegrywpo30tce
Zostałem dziś rozdziewiczony przez miłego lekarza proktologa...wypalcował mnie i stwierdził że trzeba wyciąć hemoroidy.
Czy jak facet wepchał mi palec do odbytu to czyni ze mnie geja (haha)? Za 2 miechy idę na zabieg. Trzymajcie kciuki żebym to przeżył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe co typ miał w głowię jak stwierdził że chce resztę życia grzebać w czyiś dupach :)
Pewnie myślał że naogląda się pierożków a trafiają mu się jajca hehe
♯lekarz ♯sluzbazdrowia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora