Aktywne Wpisy
Mete +211
zapchał się wam kiedykolwiek przewód słuchowy po użyciu patyczków do uszu?
bo te reklamy powoli zaczynają mnie #!$%@?ć... całe życie używam tych patyczków i jakoś się #!$%@? nic złego nie dzieje
#kiciochpyta
bo te reklamy powoli zaczynają mnie #!$%@?ć... całe życie używam tych patyczków i jakoś się #!$%@? nic złego nie dzieje
#kiciochpyta
Ryneczek +59
Bajkopisarz Stanowski znowu dał do wiwatu ku uciesze mało zorientowanej gawędzi. Nie wiem, ile lat ma przeciętny widz kanału sportowego, ale warto kilka rzeczy przypomnieć.
Tomasz Smokowski ma 50 lat. Przez 22 lata był twarzą Canal+. 4 piłkarskie Oscary za najlepszego komentatora piłkarskiego, cała piłkarka Polska znała duet Smokowski&Twarowski i prowadzony przez nich program Liga+Extra. Potem była jeszcze Liga Mistrzów na Polsacie i dyrektorstwo w NC+. W skrócie; mamy do czynienia z
Tomasz Smokowski ma 50 lat. Przez 22 lata był twarzą Canal+. 4 piłkarskie Oscary za najlepszego komentatora piłkarskiego, cała piłkarka Polska znała duet Smokowski&Twarowski i prowadzony przez nich program Liga+Extra. Potem była jeszcze Liga Mistrzów na Polsacie i dyrektorstwo w NC+. W skrócie; mamy do czynienia z
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Minął już ROK od kiedy dołączyłem do Radia Wolne Mirko FM!
Rocznica mojej pierwszej audycji wypadła dokładnie 18 marca, nie miałem jednak możliwości przygotowania czegoś w ten dzień ze względu na #slaskiewykopparty, także dzisiejsza audycja, to audycja urodzinowa :)
Chciałbym podziękować w tym momencie wszystkim słuchaczom - szczególnie tym stałym, ale i tym którzy wpadli do mnie chociaż raz. Dziękuję także naszemu szefowi @beroslaw, bez którego cały ten grajdołek nie miałby miejsca. No i dziękuję wszystkim pozostałym prezenterom za owocną współpracę nad różnymi projektami i udział w całym tym przedsięwzięciu razem ze mną.
Zanim przejdę do prezentów, to zapowiem co czeka nas dzisiejszego wieczora (startujemy standardowo o 20:00). Stworzyłem setlistę złożoną z kawałków, które najbardziej zapamiętałem i do których najczęściej wracam, na podstawie wszystkich utworów przeze mnie zaprezentowanych. Będzie więc dzisiaj bardzo subiektywna audycja "the best of #muzykaparanoika" - a więc po raz pierwszy, i jak na razie ostatni, zagramy utwory już wcześniej na niej zagrane.
Garść statystyk po roku grania w RWM FM:
- Zagrałem dla Was 760 niepowtarzalnych utworów na audycji #muzykaparanoika
- Grałem dla Was przez 4569 minut
- Najdłuższa seria moich audycji to 12 tygodni pod rząd (po dołączeniu do radia), a najdłuższa przerwa w graniu to 2 tygodnie bez audycji
- Średnia długość moich audycji to 89 minut
- Zagrałem 45 audycji #muzykaparanoika (ta będzie 46), 6 audycji #mirkodens (w tym jedną wspólnie z @beroslaw) oraz jedną audycję #proagresywa
No i żeby nie być gołosłownym, czas na #rozdajo! Skoro to urodziny, to do wygrania na dzisiaj nic innego, jak flaszka wódki, która zostanie rozlosowana wśród plusujących. Udziału nie biorą zielonki i pozostali członkowie ekipy radiowej - w końcu gramy dla Was a nie dla samego siebie ;) Ogłoszenie wyników nastąpi po audycji.
Zapraszam do odbioru - godzina 20:00 w #rwmfm!
Obserwuj tag #rwmfm
Spamlisty: |