Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mewtwo +488
Update dot. wczorajszego wpisu: https://wykop.pl/wpis/70467881/mirki-zazwyczaj-nie-lubie-krecic-afery-z-byle-powo
Wróciłem właśnie z komisariatu Policji, gdzie złożyłem zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa z Art. 160. KK - Narażenie człowieka na niebezpieczeństwo. Złożyłem zesnania jako świadek i osoba pokrzywdzona.
Obsługa na komisariacie potraktowała sprawę bardzo poważnie, złożyłem prawie 3 strony zeznań. Pokazałem usunięte komentarze ludzi, zdjęcia i filmiki z soboty. Pan policjant był bardzo zszokowany tym, co zobaczył i powiedział, że niezwłocznie przekaże sprawę do Tychów. Poprosił mnie o
Wróciłem właśnie z komisariatu Policji, gdzie złożyłem zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa z Art. 160. KK - Narażenie człowieka na niebezpieczeństwo. Złożyłem zesnania jako świadek i osoba pokrzywdzona.
Obsługa na komisariacie potraktowała sprawę bardzo poważnie, złożyłem prawie 3 strony zeznań. Pokazałem usunięte komentarze ludzi, zdjęcia i filmiki z soboty. Pan policjant był bardzo zszokowany tym, co zobaczył i powiedział, że niezwłocznie przekaże sprawę do Tychów. Poprosił mnie o
Chcę kupić jakiś telefon w okolicach 500 zł. Miałem wcześniej Redmi 3 i był ok. Teraz chciałbym coś podobnego, ale nie słabszego (jak np. Redmi 4A).
- Musi mieć miejsce na kartę SD, więc te wszystkie Mi odpadają. Zostaje Redmi.
- Redmi 4A odpada, bo jest słabszy niż Redmi 3. Nie wiem czemu tak często go polecacie. Chyba słaby procek, słaby aparat (jasność 2.2 zamiast 2.0), słabsza bateria (3120 mAh zamiast 4100 mAh).
- Redmi 4 Pro jest trochę za drogi (600zł).
-> Zostaje ten nowy Redmi 4X. Widzę, że ma dobrą baterię i aparat.
Gdzie najtaniej/najlepiej go kupić? (poprzedniego Redmi kupowałem na #ibuygo )
U Goldwaya? $118: https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-4X-4-X-Mobile-Phone-Snapdragon-435-Octa-Core-5-0-HD-2GB/311331_32796300206.html
Dobrze myślę czy coś lepiej się da? A może jeszcze poczekać (aż coś nowego wyjdzie czy ceny spadną)?
A co oznacza to do wyboru na Aliexpress?
- Standard
- Add SiliconGlassFilm
- Add SiliconClearFilm
- Add Origi Earphone
Że niby coś dodają (pokrowiec? słuchawki? nie rozumiem)?
Pozaznaczaj każde z osobna i obserwuj cenę.
To nie są podarunki.
Chcesz silikonowe etui i folię to wpisz w zamówienie GWPL.
I wybierz oczywiście SSM jako formę wysyłki.
Ale co to oznacza?
- Standard -> po prostu sam telefon
- Add SiliconGlassFilm -> chodzi o folię czy o pokrowiec (etui case)?
- Add SiliconClearFilm -> chodzi o folię czy o pokrowiec (etui case)? czym się różni glass od clear?
- Add Origi Earphone -> słuchawki
"Seller's Shipping Method" w stosunku do "AliExpress
SSM to kurier. Tracking jest. Pomija VAT.
Koszuje 65 zł, ale dzięki temu oszczędzasz drugie tyle, gdyby paczka została zatrzymana w UC.
Po wpisaniu GWPL przy zamówieniu dostajesz gratis etui z przezroczystego silikonu i folię na ekran.
Do 20 dni...
Ostatnio otrzymałem dwa telefony w 10 dni.