Aktywne Wpisy

rysiekryszard +10
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Stawiam tezę, że nie jestem stulejarzem. Nie chcę tutaj za wiele zdradzać o sobie. Zdradzę więcej, jakbyś zechciała się do mnie odezwać.
Byłem w trzech poważnych, wieloletnich związkach ze wspólnym mieszkaniem oczywiście, w pewnej liczbie krótszych także. Jeśli chodzi o wiek, to z przodu trójka. Informatyk jeszcze nie 15K, ale kto wie, wystarczy, że wypali jeden z moich startupów. Nie jestem jakimś odludkiem czy piwniczakiem, wyskoki na piwo czy grille chętnie i regularnie. Mam cały szereg różnych innych hobby.
Z pewnych względów planuję wyprowadzkę z mojego miasta. Nie interesują mnie przygody ani związki na odległość.
Podobnie jak Ty, nie jestem szczupły, ale się tym specjalnie nie przejmuję, coś za coś, jak się lubi piwo i grilla, to ma to swoją cenę.
Wciąż nie jestem do końca przekonany, czy to nie jakiś trolling, ale co mi szkodzi spróbować. I tak siedzę teraz sam, na spotkanie z kumplami iść mi się nie chce, planuję pewne zmiany w swoim życiu, w tym poznanie kogoś.
Bo spodobałaś mi się na tym zdjęciu, lubię dziewczyny plus size, a jeśli chodzi o twarz, myślę, że jest spory potencjał, gdyby pokombinować z fryzurą i lekkim makijażem. Bez kombinowania też mi się podobasz.
Ja dobrze wiem, jak kobiety wyglądają czasem rano, po imprezie, gdy w porannych promieniach słońca widać każdą niedoskonałość. To samo tyczy się oczywiście facetów. Dlatego wygląd nie jest dla mnie najważniejszy.
Jeśli byłabyś zainteresowana poznaniem mnie bliżej, zapraszam na PW :)
#chcepogadac #podrywajzwykopem #zwiazki #rozowepaski
PS. Jeśli trafi się jakaś literówka, przepraszam, w przeglądarce TOR nie mam zainstalowanego polskiego słownika, bo staram się dbać o jakość swoich wypowiedzi.
Fcale( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tineye to protip, colego :)
@I_CO_TERAS: No kurde nikt tam nie pisał o tym, ale jaja :) @splndid:
Ale się napaliłeś xD Jak to nie zarzutka (a pewnie jest jak zwykle) to mi nawet trochę szkoda ciebie.
@Piks0n: No kuczę lubię więcej ciała kobiecego, nic na to nie poradzę. Wiem, że jestem w mniejszości facetów, wobec tego jak widzę okazję, to korzystam.
Wiesz, jaki jest problem? Że wiele dziewczyn plus size uważa, że ja je podrywam dla jakiegoś okrutnego żartu, albo coś. A tymczasem ja zdecydowanie wolę plus size
@Tymczasowy2: jesteś creepy, koleżanka pewnie siedzi teraz przerażona w kącie, co żeś narobił
zostaw ją w spokoju
@valerina: ale ty wiesz, że to zarzutka słoneczko? nie chcę nawet myśleć, że takich ludzi mijam na ulicy
@Tymczasowy2: do mnie możesz napisać, atencji nigdy za mało xD
Komentarz usunięty przez autora