Wpis z mikrobloga

@gabra zablokowałaś PW, wobec czego założyłem to konto.

Stawiam tezę, że nie jestem stulejarzem. Nie chcę tutaj za wiele zdradzać o sobie. Zdradzę więcej, jakbyś zechciała się do mnie odezwać.

Byłem w trzech poważnych, wieloletnich związkach ze wspólnym mieszkaniem oczywiście, w pewnej liczbie krótszych także. Jeśli chodzi o wiek, to z przodu trójka. Informatyk jeszcze nie 15K, ale kto wie, wystarczy, że wypali jeden z moich startupów. Nie jestem jakimś odludkiem czy piwniczakiem, wyskoki na piwo czy grille chętnie i regularnie. Mam cały szereg różnych innych hobby.

Z pewnych względów planuję wyprowadzkę z mojego miasta. Nie interesują mnie przygody ani związki na odległość.

Podobnie jak Ty, nie jestem szczupły, ale się tym specjalnie nie przejmuję, coś za coś, jak się lubi piwo i grilla, to ma to swoją cenę.

Wciąż nie jestem do końca przekonany, czy to nie jakiś trolling, ale co mi szkodzi spróbować. I tak siedzę teraz sam, na spotkanie z kumplami iść mi się nie chce, planuję pewne zmiany w swoim życiu, w tym poznanie kogoś.

Bo spodobałaś mi się na tym zdjęciu, lubię dziewczyny plus size, a jeśli chodzi o twarz, myślę, że jest spory potencjał, gdyby pokombinować z fryzurą i lekkim makijażem. Bez kombinowania też mi się podobasz.

Ja dobrze wiem, jak kobiety wyglądają czasem rano, po imprezie, gdy w porannych promieniach słońca widać każdą niedoskonałość. To samo tyczy się oczywiście facetów. Dlatego wygląd nie jest dla mnie najważniejszy.

Jeśli byłabyś zainteresowana poznaniem mnie bliżej, zapraszam na PW :)

#chcepogadac #podrywajzwykopem #zwiazki #rozowepaski

PS. Jeśli trafi się jakaś literówka, przepraszam, w przeglądarce TOR nie mam zainstalowanego polskiego słownika, bo staram się dbać o jakość swoich wypowiedzi.
  • 28
Ale się napaliłeś xD Jak to nie zarzutka (a pewnie jest jak zwykle) to mi nawet trochę szkoda ciebie.

@Piks0n: No kuczę lubię więcej ciała kobiecego, nic na to nie poradzę. Wiem, że jestem w mniejszości facetów, wobec tego jak widzę okazję, to korzystam.

Wiesz, jaki jest problem? Że wiele dziewczyn plus size uważa, że ja je podrywam dla jakiegoś okrutnego żartu, albo coś. A tymczasem ja zdecydowanie wolę plus size