Aktywne Wpisy
Grooveer +39
Witam po drugim niesłusznym banie. Na wstępie pragnę podziękować Mirkom za za stałe wsparcie w czasie sztumu @RazumichinZiK @Aquamen @Denatur0v @Koniasz i wielu wielu innym. Tzw. "ruskie trolle/onuce" a tak naprawdę ludzie, którzy mają odwagę myśleć inaczej niż reszta.
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Moja różowa zawsze jęczała mi, że ja jej nigdy nie robię niezapowiedzianych niespodzianek bez okazji. A nie robiłem bo ona jest takim typem osoby, że jak powiesz jej chodźmy na spacer to na 80% powie że nogi jej bolą, jest za późno, a gdzie? a po co? Ona jest jak taka typowa polska kobieta, lubi jak facet zachowuje się jak facet, czyli jak ją zdobywa ale już dominować w związku nie pozwoli, być głową rodziny, czyli już wtedy facet nie musi zachowywać się jak facet bo jej tak wygodnie ... Beka.
Ostatnio postanowiłem jednak jej zrobić tą j***** niespodziankę i zabrać ją w jedno fajne miejsce. Miało to wyglądać tak, że idziemy niby na spacer i tak dojdziemy do tej niespodzianki. Jadę do niej, ona cały dzień pilnowała siostrzenicy, mówię jej "chodź na spacer" a ona że jej nogi bolą i że jest zmęczona, bo cały dzień bawiła się z dzieckiem, nie pozostało mi nic innego jak odpuścić. Ooo nawet nie macie pojęcia jaką będę miał satysfakcję kiedy mi znowu wypomni brak niespodzianek.
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Co byś zrobił na moim miejscu?