#dziendobry #motomirko czy ktoś z was posiada auto Chevrolet cruze i mógłby podzielić się swoją opinia, odczuciami? Przymierzam się do kupna za 30k cebulionów wersje benzynowa 1.8 z fabrycznym LPG może spece z #motoryzacja mogą coś podpowiedzieć ?
@CrazyIvan: miałem, problem z poduszkami powietrznymi z którym żaden warsztat nie mógł sobie poradzić. Paliło jak smok (dlatego sprzedałem) poza tym wszystko fajnie.
@WolfSky: czytałem różne informacje dot. Spalania (jakieś moto serwisy) i podają ze średnie spalanie dla tego motoru to około 8-9l gazu w trasie i 10-11l miasto. Czy wg ciebie jest to mocno zaniżone ?
@CrazyIvan znajomy ma w dieslu. Ale ogólnie zadowolony jest z auta. Jakieś mega drobne usterki go spotkały typu niedzialajace oświetlenie bagażnika. Itp. Myślę że warto to kupić w dobrym stanie
@maly_stary_rower: @kondziow: @WolfSky: przepraszam, ze jeszcze raz was wołam ale dziękuje za konstruktywne odpowiedzi :) jutro jadę oglądać auto i mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku z nim ( ͡º͜ʖ͡º)
Do przyszłych Ukraińców z regionu Kurska dotarła pomoc humanitarna. Niektórzy tak jak koniasz i groover próbują pierwszy raz w życiu coś innego niż chleb i woda #ukraina #rosja
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link