Aktywne Wpisy

serniczekwiedensky +198
Obrzydzają mnie czapki, szale, czy plaszcze z prawdziwego futra. Flex chodowaniem zwierzęcia obdzieranego ze skory xD jeszcze k---a te ogony doczepiane do mozgu rzyg
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
blastocysta +164
#trzecieoko #lotnictwo
Samolot pasażerski rozbił się na lotnisku Muan w Korei Południowej. Wstępnie zginęło 179 osób.
Samolot lecący z Bangkoku podczas lądowania wypadł z pasa startowego, uderzył w płot i eksplodował. Według agencji ze 181 osób przeżyły tylko dwie.
Samolot pasażerski rozbił się na lotnisku Muan w Korei Południowej. Wstępnie zginęło 179 osób.
Samolot lecący z Bangkoku podczas lądowania wypadł z pasa startowego, uderzył w płot i eksplodował. Według agencji ze 181 osób przeżyły tylko dwie.

Ja to serio. Możecie tak, jak @Lilitu nie wierzyć w to, że moje najgorsze uzależnienie to to od internetów.
Ja pamiętam, jak przez lata wzbraniałam się współtowarzyszom przed założeniem konta na wypoku, bo sama twierdziłam, że to zbytnio zuchwała socjalizacja.
Teraz mi @Lilitu mówi, żebym z nio balowała. Ja ją tam kocham, no bo to moja dziewuszka, ale ona kompletnie nie bierze pod uwagę tego, że taki tam zjeb jak ja jest trochę starszy i może troszkę inaczej odbierać rzeczywistość niż ona - gówniarz.
sory was bardzo jak coś!
#wykopjointclub #wykopobrazapapieza #wykopgonewild
Ja serio przepraszam, bo teraz podpiłam, no nie było mnie chwilkę.
@vasil: Nie wiem nawet kim jesteś xD
@Lilitu: @vasil to taki chyba spoko kolega! Zapraszał na siekierere.jpg do kina i na hehe piwko po, ale to było bardzo na bogato i poprosiłam go, żeby wołał mnie (nas) gdyby miał organizować jakieś wykop-plener piwko, to myślę, że nawet możemy mu jak coś to pomóc w organizacji, tak jak @tenji jeśli byłby zainterererere
IKSDE
Weź, weź ʕ•ᴥ•ʔ
Do domu Abrahama, a poznacie ich po owocach i Hava~ Nagila~?
@AshesOfTheSun: PANIE! Co ja w tych latach nie robiłam ;-) Sama na bramce stawałam, to i innych pokrewnych w klubach znałam. Długo, długo o tym by gadać. Dla ciebie z dedykiem, nie wiem, czemu akurat to, ale to mi się pomyślało. Wybacz!
Możliwe, że to ze względu na to, że gdy zajmowałam się