Wpis z mikrobloga

@nunczaqo jaki atak stulejki wściekłej, zupełnie obok tematu, ale musisz wykazać swoją wyższość XD
Chyba jakaś panna ci nie popuściła i sądzę, że ciężko będzie, żeby to zrobiła jak masz takie podejście.
Ale z ciebie pan intelektualista i mistrz intelektu ( ͡° ͜ʖ ͡°) hehe
  • Odpowiedz
@nunczaqo: Ty tak na poważnie? Nie znam się na drewnie to otwarcie to przyznaję, a nie próbuję udawać, że mnie to interesuję. Szanuję tego mirka za podejmowanie się rękodzieła, sama lubię tworzyć różne rzeczy diy, ale akurat nie z drewna.

Ten obrazek jest tylko gównowpisem, nie szukam w tej nitce tutaj znajomych, z którymi koniecznie muszę przedyskutować swoje zainteresowania. Z kilkoma osobami rozmawiam na pw i chyba nie mają mnie za
  • Odpowiedz
@IspitOnYourGrave: jesteś totalnie w błędzie, nie hejtuje kobiet bo są kobietami, każdy jest stworzony do czegoś innego, co mnie jednak wkurza w kobietach to jest ich przesadne mniemanie o sobie i tyle, staram się po prostu pokazać ci inny punkt widzenia, mój punkt, nie wyzywam, stwierdzam fakty. Pracuję z kobietami codziennie po 8h, mam wystarczająco dużo powodów żeby mieć taki punkt widzenia, wypracowałem go sobie na realnych przykładach a co ty
  • Odpowiedz