Aktywne Wpisy

GrubyJoshi +1
Siemka,
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w

banans +185
Kupiłem ryżowar żeby mieć wreszcie sypki ryż i wyszedł mi taki jak ugotowany w torebce czyli sklejony
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file6682231874570892157
Pobierz

#programista15k #informatyka
Komentarz usunięty przez moderatora
czemu to jest nagrywane na cmentarzu?
Komentarz usunięty przez autora
BTW, będziesz dłużej 18.03 na SFI czy tylko na przedpołudniowej prelekcji?
Oglądam Twojego vloga, bardzo mi się podoba.
Z tym cmentarzem to faktycznie lekka wtopa. Pół biedy jeśli ktoś regularnie ogląda i wie że chodzisz tamtędy codziennie. Jeśli jednak ktoś pierwszy raz włączy Twój film na YT i zobaczy Ciebie gadającego do kamery na cmentarzu to może sobie różne rzeczy pomyśleć i zwyczajnie przestać oglądać.
Wiem że cmentarz ładny i że nie ma tam zbyt wielu ludzi którzy się gapią