Wpis z mikrobloga

@Nemesh lewa góra - Suarez nie był na spalonym w momencie zagrania piłki. Tutaj jest sytuacja kilka sekund po zagraniu. Prawa góra - karny, koleś się wywalił i zablokował piłkę, Neymar wykorzystał to i się o niego przewrócił. Przepisy są po stronie sędziego i jego decyzji odnośnie karnym. Te ręce w polu karnym to żart (mówię o przepisach), PSG też miało dwie takie sytuacje we własnym polu karnym i nie widzę ich
@dakcts: Sędzia nie ma dawać, czy zabierać, ale sędziować uczciwie. Już pieprzyć głównego, ale ten bramkowy, to ślepy strasznie. Nadal twierdzę, że sędziowie powinni być ukarani po tym meczu. Bardzo surowo ukarani...
@kicjow: A ja widzę, że każdy kto ośmieli się krytykować, to Tobie serce rośnie, bo żadnemu nie odpuścisz. Sorry, ale polemizował z Tobą nie będę, bo co to za polemika, jak druga strona jest ślepa. Nie odpisuj
@kicjow: Zdjęcie skopiowałem z neta zgadzając się, że błędów tam było od groma. Nie twierdzę, że wszystko na tym obrazku się zgadza. Bo mam to w dupie, najważniejsze że sędziowie wypaczyli wynik. Właśnie dlatego piłka nożna jest na świecie wyśmiewana, za takie akcje jak wczoraj.
@Nemesh wiem, ale to nie pierwszy i nie ostatni taki mecz. Niestety. W NBA powtórki są na porządku dziennym. Dlaczego UEFA tego nie wdraża? Nie wiem. Ukarany nie zostanie raczej, bo były już inne takie przypadki i nic. Sędzia zawalił przy 5 bramce. A co do rąk, to ja jestem zwolennikiem nie gwizdania takich jak w tym meczu. Od zawsze. Piłkarz ma ręce przy sobie ich jak nie blokuje ewidentnie strzału, wrzutki
@Nemesh: równie dobrze można zrobić sklejkę błędów arbitrów na niekorzyść Barcelony, tylko że to nie ma najmniejszego sensu. Dopóki nie wprowadzą powtórek dopóty będą takie sytuacje miały miejsce.