Wpis z mikrobloga

Siemka murki mialem stulejke zawsze i balem sie ze nie zasram co prawda ja mogłem ściągnąć napletek ale to nie bolało ale jeśli doszło do wzwodu bolało i to bardzo hmm oparacji się przeraziłem ja igły się boje co mówić o tym żeby mnie po cieli na stole generalnie nie miałem zamiaru obnażać się przed lekarzem/lekarką ... no i zacząłem kombinować co tu zrobić myślałem i myślałem no i wydumałem generalnie generalnie jak się robią rozstępy "skóra gdziekolwiek pęka " trzeba jej pomóc masować i smarować jakimś olejkiem żeby ja nawilżyć i rozciągnąć itd wiec przeszedłem do czynów napletek starałem się rozciągać we wzwodzie no i smarowałem sobie kremikiem poszperałem trochę i znalazłem krem Baifem K no i generalnie zajęło mi to koło 2 tygodni jak właściwie ściągam ja i zakładam bez większego problemu przestałem czuć bul itd generalnie o co mi chodzi a oto ze zanim dacie się pociąć i zaczniecie panikować spróbujcie właśnie w taki sposób jak ja no będę się starał odpowiadać wam na pytania jak będą
  • 1