@petrelli30: nie kupowalem automatu, bo nie mam w domu rotomatu a zegarkow mam pare. W kwarcach nie wiem jakie sa mechanizmy bo ich nie rozbieralem, ale chodza punktualnie i nic sie z nimi nie dzieje
@kolezka1: używałeś whatsapp do komunikacji z nim? Interesuje mnie jeden zegarek i chciałem, żeby mi wysłał opis bo nie umieszcza takowych. Pobrałem whatsapp messenger i wysłałem mu prośbę o to. Logował się kilka razy ale ma mnie chyba gdzieś
@kolezka1 a z kiedy były ostatnie zamówienia? Bo z tego co w internecie znalazłem q różnych źródłach odkąd nie ma AliExpress (połowa 2017) to leci w c---a
@cebula12klocuch13: gra w c---a, tak że daj sobie spokój - taka moja rada.Wysłał dopiero jak chargebacki poleciały, wtedy nagle w niecale 2 tygodnie zegarki dotarły. Poza tym, jakość zegarków nie jest taka super zajebista jak wszyscy piszą, już lepiej poszperać na grupach fb, dużo kontaktów do chinczyków jest, jeśli chcesz pisz na pw to podeśle chinola z którym ostatnio interesy robię.
@malamute: Możesz mi też podesłać te grupy i kontakt do tego gościa? Chciałem kupić zegarek u villyego, ale widzę właśnie dużo negatywnych opinii ostatnio :/
Kupilem 1 styxznia paczke otrzymalem cos kolo 5 lutego jesli chodzi o jakosc? Rewelacja i jak najbardziej polecam xd ominely mnie wszelkie oplaty graniczne dodalbym zdjecie ale niestety nie chce sie zaladowac
#zegarki #aliexpress
1. zapłaciłes vat?
2. jak w ogóle zapłaciłeś za zegarek na jego stronie? PayPal, debetowo?
3. ile czekałeś?
2. Karta kredytowa.
3. Okolo 3-4 tygodni
czy zegarki, które kupiliście w rzeczywistości miały taki mechanizm jak oryginały? Np automat nie okazał się kwarcokiem?
Jak zakończyły się Wasze sprawy? sprzedawca legitny czy bez aliexpress okrada?